YouTube, günümüzde en yaygın video izleme araçlarlarından birisi. 7'den 70'e herkes tarafından kullanılan YouTube, yeni özellikleriyle göz doldurmaya devam ediyor. Bu sebeple bugünlerde en çok trend olan YouTuber olmak için neler yapılması gerektiği araştırılıyor. Bu YouTuber olma duygusunun, çevredeki insanlardan ya da takip edilen hesaplardan kaynaklandığını da söyleyebiliriz. YouTube keşfet (Explore) ise sizi bir anda popüler yapabildiğini unutmayın.

YOUTUBE KEŞFET NEDİR?
Youtube keşfet, ilginizi çeken ve popüler olan videoları gösteren bir bölüm. 

Kısacası "Trending" sekmesinin yerini alan Explore sekmesi, dünya çapında herkese kademeli olarak sunuluyor. Explore sekmesi şu sıralar popüler olan videolara ek olarak, ekranın üstünde "hedef sayfaları" sıralıyor. Burada müzik, oyun, haber, filmler ve diziler, moda ve güzellik, eğitim gibi konulardaki videolara bağlantılar bulunuyor.

Explore sayfasını kaydırdığınızda "Yükselişteki içerik oluşturucular" ve "Yükselen sanatçılar" gibi bölümleri de görüyorsunuz. Firmaya göre bu bölüm, keşfetmeniz için yeni içerik oluşturucuları ve yükselişteki sanatçıları gösteriyor.

Değişiklikler, sunucu tarafındaki bir değişiklikle etkin hale getiriliyor gibi göründüğünden, YouTube uygulamasını güncellemenize gerek yok.