Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde bulunan Instagram, daha sonra birçok güncelleme ile sadece fotoğraf paylaşım uygulaması olmaktan çıktı. Mesajlaşma uygulamalarının popüler olmasından sonra Instagram, uygulamaya bir de sohbet özelliği eklemişti. Milyonlarca insanın kullandığı bu platformda bilgisayar üzerinden karşıdaki kişiye mesaj atabiliyorsunuz? Bu gizli özellik sayesinde artık sizde bilgisayar üzerinden mesaj atabileceksiniz.

DİĞER PLATFORMLARDA VAR
Facebook mesajlaşma, Facebook Messenger, WhatsApp gibi sosyal medya devlerine baktığımızda bu özelliğin zaten var olduğunu görüyoruz.

Bilgisayardan Instagram mesajı yollayabilmenin birçok farklı yöntemi bulunuyor. Bu yöntemlerden birini sizlere göstereceğim. Bu yöntemi hiç bir program kullanmadan faydalanabilirsiniz. 

ADIM ADIM BİLGİSAYARDAN MESAJ GÖNDERME
Bu makalemizde, Instagram hesabınızın bilgisayar üzerinden programsız nasıl DM atılır sizlere bu çözümden bahsedeceğiz. Kesin çözüm odaklı bu yazımızı mutlaka sonuna kadar okuyunuz.

1) Bu sayfada herhangi bir kısma sağ tıklayarak incele kısmına tıklayınız.

2) Ardından yan tarafta açılan sayfada kısım sağ üst tarafta "toggle device toolbar" göreceksiniz. Tıklayınız.

Ve daha sonra açılan pencerede resimde görüldüğü gibi mobil görünüme almak için sol üstte bulunan butona tıklıyoruz ve ardından mobil görünüm seçiyoruz.

3) Ve daha sonra, resimde görüldüğü gibi yapınız. Sayfayı yeniliyoruz. Yenilendikten sonra ekranda Instagram uygulamasında olduğu gibi ikonlar gözükecek.

Şimdi dilediğiniz kişiye kolayca DM gönderebilirsiniz...

Yukarıdaki adımlar izlendiğinde bilgisayardan Intagram kullanmak mümkün olacaktır. Fakat bu yöntemde telefonlardaki uygulamanın biraz farklısı ile karşılaşılacaktır. Orada olan hemen her işlem burada da vardır ve bu uygulama beklentileri karşılayacaktır.

Kaynak: Kanal Maraş