Twitter'ın yeni arayüzü pek çok kullanıcı tarafından beğenilmedi. Bunu sosyal medyada dile getiren kullanıcılar, eski arayüze nasıl geçebileceklerinin yolunu araştırıyor. Henüz test aşamasındayken Twitter, opsiyonel olarak yeni arayüzü sunmuştu ve dileyen kullanıcılar eski tasarıma tek tıklamayla geçebiliyordu. Ancak kullanıcıların hepsinin yeni arayüze geçirilmesiyle Twitter eskiye geçiş yolunu tamamen kapattı. 

Ancak Twitter'da bu rahatsızlıktan haberdar olan girişimciler buna çare ararken Google Chrome için geliştirilen bir eklenti olan GoodTwitter uzun uğraşlar sonrası Twitter'ın farkedilmesiyle devre dışı bırakıldı ve pek çok kullanıcı bu durumdan rahatsız oldu. Twitter kullanıcıları arama motorlarında ise ''GoodTwitter nasıl çalışır, GoodTwitter neden çalışmıyor'' sorusunu arıyor. 

Bizde sizler için Twitter'ın eski sürümünü getirmek için bir araştırma yaptık. Bu araştırma sonucunda sizlere ''Chrome'' eklentisi olan Tampermonkey uzantısını kullanmanızı öneriyoruz. Bu uzantı Twitter'ı tamamen eskisi kadar getiremez ama sizin için ideal bir uzantıdır.

Yorum ve görüşlerinizi bizlere lütfen bildirin...