Facebook hesabı nasıl silinir? Facebook hesap silme linki 2021

Facebook hesabı kapatma nasıl yapılır tüm detaylarıyla anlatacağız. 2021 güncel Facebook hesap kapatma işlemi için Türkçe Facebook hesap kapatma linki yazımızda. İşte detaylar...

Facebook hesabı nasıl silinir? Facebook hesap silme linki 2021
banner150

Dünyanın en büyük sosyal medya platformları arasında yer alan Facebook 'yaşlılar mecrası' oluyor. Genç kullanıcılarını Instagram ve Twitter'a kaptıran Facebook, kan kaybetmeye her geçen gün devam ediyor.

Bu doğrultuda; Facebook hesap silme nasıl yapılır sorusu Facebook kullanıcıları tarafından sıkça soruluyor ve internette aratılıyor.

Facebook sayesinde kullanıcılar çevrimiçi olarak tamamen ücretsiz bir şekilde fotoğraf, video ve anlık hikayeler gibi paylaşımlar yapabiliyorlar. Bazen Facebook hesap silme nasıl yapılır diye aramalar da oluyor elbette. Peki Facebook hesap silme nasıl yapılır? Facebook hesap silme ve dondurma linki nerededir?

Facebook hesabı kalıcı olarak nasıl silinir?

Aşağıda sizlerle paylaşacağımız bağlantılar üzerinden hesabınızı kalıcı olarak silebilirsiniz. Linke tıkladıktan sonra onay verme işlemini gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Öte yandan hesabın silinmesi için ise 14 gün beklemeniz gerekmektedir.

Hesabı silmek için tıklayınız

FACEBOOK KALICI HESAP KAPATMA NASIL YAPILIR?

Sosyal medyanın kullanımı teknolojinin artmasıyla her geçen gün artmakta. Hemen hemen herkesin artık bir Facebook hesabı var. Facebook kullanımın zevkili ve faydaları olduğu gibi, bir o kadar da zararı bulunmakta. Peki Facebook hesabını kapatmak ya da silmek isteyen Facebook hesabını nasıl kapatır ya da nasıl siler? İşte basamak basamak Facebook hesabı kapatma ve silme işlemleri.

FACEBOOK HESAP DONDURMA NASIL YAPILIR?

Hesabınızı geçici olarak dondurabilir ve istediğiniz zaman geri dönmeyi tercih edebilirsiniz.

Hesabınızı dondurmak için:

- Tüm Facebook sayfalarının sağ üst köşesinde bulunan tıklayın

- Ayarlar'ı seçin

- Sol sütunda Genel'e tıklayın

- Hesabını yönet'i seçin ve ardından ekranda aşağı inip Hesabını dondura tıklayın

Hesabınızı dondurursanız Facebook'taki diğer kişiler profilinizi göremez ve insanlar sizi aratamaz. Arkadaşlarınıza gönderdiğiniz mesajlar gibi bazı bilgiler, başkaları tarafından görülmeye devam edebilir.

Hesabınızı dondurduktan sonra Facebook'a geri dönmek isterseniz, e-posta adresiniz ve şifrenizle giriş yaparak istediğiniz zaman hesabınızı yeniden etkinleştirebilirsiniz. Facebook'a veya başka bir yere giriş yapmak için Facebook hesabınızı kullanırsanız, hesabınızın yeniden etkinleştirileceğini aklınızda bulundurun. Bu, arkadaşlarınız, fotoğraflarınız ve gönderileriniz de dahil olmak üzere Facebook profilinizin tamamen geri yükleneceği anlamına gelir. Hesabınızı yeniden etkinleştirmek için giriş yapmakta kullandığınız e-posta adresine erişiminizin olması gerektiğini unutmayın.

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2021, 15:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

Adblock Tespit Edildi

Reklamların web sitemize yüklenmesini devre dışı bırakmak için bir adblock tarayıcı eklentisi kullandığınızı tespit ettik.

×

Reklamlardan elde edilen gelir, bu web sitesinde ulaşmaya çalıştığınız kaliteli içeriği sunmamızı sağlar.

Bu sayfayı görüntülemek için, adblock eklenti ayarlarını devre dışı bırakmanızı rica ediyoruz.