Samsung katlanabilen telefon denildiğinde akıllara ilk gelen teknoloji devi olarak sektördeki varlığını sürdürüyor. Son yapılan sızıntıya göreyse, katlanabilen ekranlı telefon üretimine Samsung önümüzdeki sene el atacak gibi görünüyor.

FİYATI DUDAK UÇUKLATACAK!
Samsung katlanabilen telefon için aday gösterilen markalar arasında bir numarada yer alıyor. Gerek fikrin çıkış noktası olması, gerekse bugüne patentler nedeniyle tüm gözler Samsung üzerinde yoğunlaşmış durumda.

Samsung katlanabilir telefon çıkış tarihi içinse kulislerde 2019 yılı konuşuluyor. Bu durumda tahmini bükülebilen telefon fiyatları 1500 dolar seviyesinden başlayacak. Elbette, bunun Türkiye şartlarındaki etkisi daha farklı olacaktır.

Samsung Galaxy S9 gibi dev bir amiral serisinden istediği verimi alamayan Samsung, bu konudaki ilerleyişini daha da hızlandırarak mobil teknolojilere farklı bir solur getirmek istiyor.

Aynı tasarımlar üzerinde yoğunlaşan akıllı telefon pazarına, farklılıkları öncü olarak getirmek isteyen Samsung, bakalım önümüzdeki dönemde bu cihazla ilgili hangi bilgileri paylaşacak?

Kaynak: ShiftDelete.net