Devre arası hücuma takviye yapmayı planlayan Fenerbahçe'de Ahmed Musa iddiası gündeme geldi. Sarı lacivertlilerin Vedat Muriç'in ayrılma ihtimaline karşın bir golcü aradığı konuşulurken yönetimin 27 yaşındaki yıldızın durumunu yakından takip ettiği ve Ocak ayında da Al Nasr'a yeni bir teklif sunacağı iddia edildi.

KİRALAMA DÜŞÜNCESİ
Fenerbahçe'nin Ahmed Musa'yı satın alma opsiyonlu kiralamayı düşündüğü belirtiliyor. Bu sezon 2 maçta şans bulup 1 asist yapan Ahmed Musa, Al Nasr'da 5 haftadır kadroya alınmıyor ve kulüp aradığı ifade ediliyor.

Kanarya'da teknik direktör Ersun Yanal'ın Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Tarsus İdman Yurdu mücadelesinde şans tanıdığı Mevlüt Erdinç'in bir türlü beklenen performansa gelememesi sebebiyle bu arayışın başladığı konuşulurken Ahmed Musa transferinin çok yakın olduğu belirtiliyor.

Nijerya Milli Takımı'nda da 58 kez görev alan 27 yaşındaki oyuncunun milli formayla da 14 golü bulunuyor.

MURİÇ KAPIŞMASINDA SON VİRAJLAR DÖNÜLÜYOR...
İtalyan ekibi Napoli'nin devre arasında Tottenham'ın da talip olduğu Vedat Muriç için Fenerbahçe'nin kapısını çalacağı iddia edildi. İtalyan basınında yer alan haberlerde, Napoli'nin Ibrahimovic'i almak istediği ancak bu transferin gerçekleşmemesi üzerine Vedat'ı takibe aldığı yazıldı. İtalyan ekibin devre arasında iyi bir teklifle Fenerbahçe'nin kapısını çalacağı ifade edildi.

TOTTENHAM DA PEŞİNDE
Bu arada İngiltere ile Kosova arasında oynanan milli maçın ardından Tottenham'ın, Vedat Muriç'i izlemesi için Türkiye'ye bir scout ekibi gönderdiği öne sürülmüştü. İngiliz ekibinin de ocak ayında sarı lacivertlilere Vedat Muriç için teklif yapacağı belirtildi.