Beşiktaş'ta transfer dönemi değil ayrılık dönemi ön plana çıktı. Siyah beyazlılar kadroya takviye çalışmalarını sürdürürken ayrılıklar peş peşe gelmeye devam ediyor...

Ara transfer döneminde kadrosuna Burak Yılmaz, Mirin ve Muhayyer Oktay'ı katan Beşiktaş'ta Pepe, Babel'in ardından son olarak Vagner Love ile yollar ayrılmıştı.

Quaresma'nın da artık tesislerde vedalaşmasıyla ayrılığı açıklanmıştı. Sıradaki isimler bazında "Kimin sözleşmesi feshedilecek, kimin ayrılığı transferle gerçekleşecek?" sorularının cevabı belli oldu.

İşte Beşiktaş'ta Pepe, Babel, Vagner Love ve Quaresma'nın ardından takımdan ayrılması beklenen isimlerin listesi:

TOLGAY ARSLAN

Kadro dışı bırakılan yıldız orta saha oyuncusu Tolgay Arslan'ın ayrılması an meselesi....

Tolgay'ı transfer etmeye en yakın takım ise anlaşmak üzere olduğu ve son pürüzleri gidermek adına hala görüşmelerini sürdürdüğü Fenerbahçe.

ADRIANO

Santos'un başkanı Jose Carlos Peres, Adriano Correira'nın Beşiktaş ile sözleşmesini feshetmeye çalıştığını söyledi. Şayet yönetim ayrılmaya istekli olan Brezilyalı yıldız için farklı bir formül bulmazsa bu ayrılık da transfer dönemi bitene kadar gerçekleşebilir.

VIDA

Dünyaca ünlü gazeteci Gianluca Di Marzio, defansa takviye yapmak isteyen Roma'nın liste başı isim olarak Domagoj Vida'yı belirlediğini duyurdu. Görüşmelere başlarken, tarafların anlaşması durumunda başarılı savunma oyuncusunun yeni adresi İtalya olacak.

GÖKHAN TÖRE

Teknik direktör Şenol Güneş'in planları arasında yer alamayan Gökhan Töre'ye de kulüp bulması söylendiği kaydedilirken, Töre de kendisine talip olan ve düzen olarak forma giyeceği bir takımla anlaşması halinde siyah beyazlılara veda edecek 4. isim olacak.