TFF 2. Lig Kırmızı Grup’un 13. haftasında Kahramanmaraşspor, deplasmanda pazar günü saat 13.30’da Niğde Anadolu FK ile mücadele edecek. Ligde geride kalan 12 haftada kırmızı-beyazlılar, 4 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 4 beraberlik sonucunda aldığı 16 puanla 9'uncu sırada bulunuyor. Kırmızı-lacivertlılar ise 1 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 10 beraberlikle topladığı 4 puanla 17'nci sırada yer alıyor.

Kahramanmaraşspor ile Niğde Anadolu FK, 2. Lig’de bugüne kadar 2 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu maçlarda kırmızı-beyazlılar, 1 kez sahadan galip ayrılırken, ikinci müsabakada ise kazanan taraf çıkmadı. Kahramanmaraşspor'un 3 golüne, Niğde Anadolu FK 1 golle cevap verdi. 

TFF 2 Lig Beyaz Grup'un 13. haftasında Niğde'de oynanacak Piserro Kahramanmaraşspor - Niğde Anadolu FK maçının hakemi belli oldu. Merkez Hakem Kurulu (MHK), bu karşılaşmaya Kayseri Bölgesi Hakemi Alim Kandemir'i görevlendirdi. Bu müsabakada Kandemir'in yardımcılıklarını Ejder Yapıcı ve Ali Etlikci yapacak. Maçın 4. hakemi ise Celal Bayraklı olarak belirlendi.