Konyaspor, Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda Antalyaspor'u konuk edecek. Antalyaspor-Konyaspor maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak sorusu futbolseverler tarafından merak ediliyor. Konyaspor ile Antalyaspor Süper Lig'in 3. haftasında kozlarını paylaşacak. 31 Ağustos Cumartesi günü saat 19:15'te oynanacak olan Konyaspor - Antalyaspor karşılaşması beIN Sports'ta canlı olarak yayınlanacak.

İKİ RAKİBİN PUAN DURUMU
Süper Lig'in 2. haftasında Galatasaray-Konyaspor mücadelesi vardı. Konyaspor, bu maçta güçlü rakibi ile son dakika attığı golle 1-1 berabere kalmıştı. Antalyaspor ise sahasında Yukatel Denizlispor'a 2-0 mağlup olarak büyük yara aldı. Bu sonuçlarla beraber Konyaspor'un ligde 2 puanı bulunurken, Antalyaspor'un 3 puanı bulunmaktadır.

DÜDÜK ZORBAY ÖZTÜRK'TE
İki takım arasındaki mücadeleyi hakem Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk'ün yardımcılıklarını Osman Gökhan Bilir ve Kamil Çetin  yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Erkan Engin görev alacak. 

Süper Lig’in ikinci haftasında oynanan maçlarda alınan sonuçlar şöyle:

Beşiktaş-Göztepe: 3-0

MKE Ankaragücü-İstikbal Mobilya Kayserispor: 1-1

Alanyaspor-Kasımpaşa: 4-1

Medipol Başakşehir-Fenerbahçe: 1-2

Çaykur Rizespor-Demir Grup Sivasspor: 2-1

Trabzonspor-Yeni Malatyaspor: 2-1

Antalyaspor-Yukatel Denizlispor: 0-2

Galatasaray-Konyaspor: 1-1

Gazişehir Gaziantep-Gençlerbirliği: 4-1

Maçı canlı izlemek için Digitürk üyeliğinizin bulunması gerekiyor Kasımpaşa-MKE Ankaragücü mücadelesi için Digitürk üyeliği almak başvuruda bulunmanız lazım.