Geçtiğimiz günler basında yer alan Kipaş Holding’in Kahramanmaraşspor’un isim sponsoru olduğu yönündeki haberlerle ilgili Kipaş Holding bir basın açıklaması yaptı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

TFF 2.Lig'de mücadele veren Kahramanmaraşspor futbol takımımızın isminin ''Kipaş Kahramanmaraşspor'' olarak değiştirilmesi ile ilgili olarak kamuoyundan oluşan yanlış bir algıya açıklık getirmek üzere bu bildiriyi yapma ihtiyacı doğmuştur:

1-Gerek Kipaş Holding olarak gerekse iştirakçisi olduğumuz Akedaş adına, kentimizin tanıtımı adına önemli bir misyona sahip olduğuna inandığımız futbol takımımızın her zaman destekçisi olmuşuzdur ve olmaya da devam edeceğiz.

2-Bu yıl içerisinde de profesyonel futbol takımıza Kipaş Holding olarak maddi yardımda bulunduk. Kulüp yönetimi de jest olarak isim sponsoru olarak futbol takımımızın adını ''Kipaş Kahramanmaraşspor'' olarak tescil ettirmiş.

3-Bizim Kipaş Holding olarak Kahramanmaraşspor’u almamız, yönetimine geçmemiz söz konusu değildir. Sadece yaptığımız yardımdan dolayı kulüp yönetiminin inisiyatifi ile isim dağişikliği olmuştur.

4-Kahramanmaraşspor’un mevcut bir başkanı ve yönetimi vardır, bizlere düşen görev ise bu takıma ve yönetimine sahip çıkarak destek olmaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Kipaş Holding