2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Kahramanmaraşspor, ligin beşinci haftasında sahasında Uşakspor'u 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.

Uşakspor karşılaşmanın 17. dakikasında Serhat Baştan ile öne geçmeyi başardı.

UŞAKSPOR'UN SEVİNCİ 29 DAKİKA SÜRDÜ
Uşakspor'un üstünlüğü yalnızca 29 dakika sürdü. Burak Göksel'in 45+1. dakikada attığı golle skora denge geldi ve devreye 1-1'lik skorla girildi.

Mücadelenin 50. dakikasında ise sahneye yine Burak Göksel çıktı. Göksel'in golüyle öne geçen Kahramanmaraşspor, kalan dakikalarda kalesini gole kapamayı başardı.

GOLLER NASIL OLDU?
16'ncı dakika Uşakspor'dan Seçkin'in ceza sahasına yolladığı topa Serhat kafayla vurarak kaleye gönderdi: 0-1.

45'inci dakikada Kahramanmaraşspor'dan Recep'in pasıyla ceza sahasında topla buluşan Burak, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak beraberliği sağladı: 1-1.

50'nci dakikada Kahramanmaraşspor'dan Halil, sağ kanattan rakip sahasına yaptığı atakta topu ceza sahasında Burak'la buluşturdu. Burak, topu keleye göndererek kendisinin ve takımının ikinci golünü attı.

ASLAN 5 PUANA YÜKSELDİ
Bu sonucun ardından Kahramanmaraşspor puanını 5'e çıkardı. Uşakspor ise 10 puanda kaldı. Ligin 6. haftasında Kahramanmaraşspor deplasmanda Hacettepe ile karşılaşacak. Uşakspor ise Anagold 24 Erzincanspor'u konuk edecek.