TFF 2. Lig Beyaz Grup'un 19. haftasında Kahramanmaraşspor ile Amedspor karşı karşıya geldi. 12 Şubat Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip Kahramanmaraşspor, İbrahim Koca'nın 81. dakikasında attığı golle 1-0 kazandı.

45'inci dakikada maçın hakemi ilk yarıyı bitiren düdüğünü çaldıktan sonra futbolcular soyunma odasına giderken Kahramanmaraşspor'dan Yakup Ramazan ile Amed Sportif Faaliyetler'den Erman arasında arbede yaşandı. Elini cebine götüren hakem, Yakup Ramazan'ı önce 2'nci sarı kartı, ardından da kırmızı kartı göstererek oyun dışı bırakırken, Erman'a da sarı kart gösterdi.

90'ıncı dakikada ise Amed Sportif Faaliyetler'den Mansur, rakip oyuncuya düşürmesi sonucu kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Pozisyon nedeniyle futbolcular arasında çıkan tartışmada Kahramanmaraşspor'dan Hüseyin de sarı kart görürken, olaylara tepki gösteren Kahramanmaraşspor Kulüp Müdürü Mehmet Tıraş da hakemden kırmızı kart gördü.

PUANLAR
Kahramanmaraşspor, bu galibiyetin ardından puanını 23'e yükseltti 9'uncu sıraya çıktı. Amedspor ise ligdeki son 5 hafta sonra ilk mağlubiyetini aldı ve 27 puanda kaldı.