Süper Lig'in 3. haftanın açılış maçında İstikbal Mobilya Kayserispor - Galatasaray maçı 30 Ağustos Cuma günü oynanacak. Kullanıcılar Gazişehir Gaziantep - Gençlerbirliği maçını canlı izle link araştırmaya başladı. İşte ayrıntılar... 

Spor Toto Süper Lig'e iki hafta üst üste aldığı beraberliklerle lige kötü bir başlangıç yapan Galatasaray bu hafta Kayserispor maçına çıkacak. Kayserispor'da rakibinide bir dabe daha vurmak istiyor. İki takımda galibiyet için önemli bir maç olacak. 30 Ağustos Cuma günü oynanacak İstikbal Mobilya Kayserispor - maçının başlangıç saati TSİ 20:30 olarak belirlendi. Eğer Türkiye dışındaysanız arama motorlarından (internet) bulunduğunuz ülkenin saatini araştırınız.

İstikbal Mobilya Kayserispor - Galatasaray şifresiz yayın bilgilerini sizler için hazırladık. Maçı canlı olarak izlemek isteyen sporseverler için haberimizi derledik. Peki; bu karşılaşma hangi kanaldan şifresiz yayınla izlenebilecek? İşte İstikbal Mobilya Kayserispor - Galatasaray canlı yayın bilgileri... Fakat öncesinde gelin birlikte iki takımda geçen hafta oynadıkları maç bilgilerine göz atalım.

İSTİKBAL MOBİLYA KAYSERİSPOR


Kayserispor, TFF Süper Lig 2019-2020 Sezonu 2. haftasında güçlü rakibi MKE Ankaragücü ile deplasmanda oynamış ve sahadan 1-1 eşitlikle sonuçlanmıştı.

Teknik Sorumlusu: Hikmet Karaman

Goller: (Umut Bulut 90+4' H)
Kartlar: Atilla Turan 43'

Oyundan Çıkanlar:
Ziya Alkurt 83'
Atila Turan 66'
Bernard Mensah 75'

Oyuna Girenler:
Nurettin Korkmaz
Karahan Yasir Subaşı
Bilal Başacıkoğlu

GALATASARAY


Galatasaray, geçen hafta son dakika golü yaşayarak büyük bir şok yaşamıştı. Sahadan beraberlikle Konyaspor ile 1-1 kalarak 1 puanla ayrılmıştı.

Teknik Sorumlusu:
Fatih Terim

Goller:
Ryan Guno Babel 60'

Kartlar:
Sarı: Adem Büyük  87'
Kırmızı: Jean Michael Seri 75'

Oyundan Çıkanlar:
Emre Mor 46'
Sofane Feghouli 90'
Mbaye Diagne 86'

Oyuna Girenler
Adem Büyük 46'
Jakup Jimmy Durmaz 90'
Selçuk İnan 86'

HER İKİ TAKIMIN 2 HAFTA SONUNDA PUAN DURUMLARI