Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Sportif Direktör Damien Comolli'nin imza töreninde yapmış olduğu açıklamalarda Barcelona'dan futbolcu alabileceklerini belirtti. Ali Koç isim vermedi ama sarı lacivertlilerin, Katalan takımından hangi futbolcuları istediği günyüzüne çıktı!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, transferlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Ali Koç şunları söyledi:

"Barcelona'da ilgilendiğimiz oyuncular var."

"Tüm imkanlarımızı, ilişkilerimizi kullanmak zorundayız."

"Avrupalılarda dostluk bir yere kadar. Dostluk başka şey, ticaret başka şey. Önemli olan o eşikte durmaktır."

Transferde kiralama sistemine öncelik vereceklerini söyleyen başkan Koç, "Kiralama modeli, önceliklerimizden biri. O süreç biraz uzayabiliyor. Panik transfer yapmayacağız" dedi.

İŞTE O 3 BARÇALI YILDIZ

İşte Fenerbahçe'nin ilgilendiği Barcelonalı futbolcular...

Thomas Vermaelen

32 yaşındaki Belçikalı stoperin 30 Haziran 2019'a kadar Barcelona ile sözleşmesi bulunuyor. Vermaelen geçtiğimiz sezon 20 resmi maçta Barcelona forması giydi ve 1 asist yaptı.

Yerry Mina

23 yaşındaki Kolombiyalı stoper geçtiğimiz ara transfer döneminde Palmeiras'tan Barcelona'ya transfer oldu. Katalan takımında 6 maçta forma giyme şansı bulabilen Mina'nın 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Paco Alcacer

24 yaşındaki İspanyol forvet, 2016 yılında Valencia'dan transfer edildi. Geçen sezon 23 maçta forma giyen Alcacer, 7 gol attı, 4 asist yaptı. Golcü oyuncunun 2021 yılına kadar Barcelona ile sözleşmesi bulunuyor.

Ali Koç, Brezilyalı golcü Fernandao'nun transferinden 3 milyon dolar kazandıklarını da sözlerine ekledi.

İÇİNİZ RAHAT OLSUN

Ali Koç, "Amiral gemimiz futbolda neler yapacağımızı, nasıl manevralar yapacağımızı tespit etmemiz gerekiyor. Her zaman beklentileri gerçekçi tutmaya çalıştım. Fenerbahçe'mize transfer konusunda çok büyük ilgi var. İçiniz rahat olsun" dedi.

Kaynak: Takvim