Süper Lig'de nefes kesen bir anadolu maçı olacak. Göztepe - Konyaspor maçı 20 Eylül 20:30'da karşı karşıya gelecek. İzmir'de yapılacak karşılaşma futbolseverler tarafından heyecanla bekleniyor. Maçı canlı izlemek isteyenler  Göztepe - Konyaspor şifresiz canlı yayını arıyor. Peki; Göztepe - Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Göztepe Konyaspor, İzmir'in Bornova ilçesinde karşılaşacak. Maçı Edirne bölgesinden Özgür Yankaya yönetecek. Maç TSİ 20.30'da başlayacak. Maçı Türkiye'de TV yayını beIN Sports 2 kanalından, internet yayını ise beIN Connect platformu üzerinden olacak.

Parasız kanallarda yayınlanan futbol ve basketbol maçlarının sayısı azaldıkça, internet üzerinde canlı maç yayını yapan sitelere olan ilgi de artıyor. Ancak maçları canlı izlemek için bu tür internet sitelerini kullanmak, önemli bir riski de beraberinde getiriyor. 

Maçı kaçak yollarla izlemek isterseniz başınız ağrıyabilir. İnternet üzerinden yapılan kaçak yayınlara itibar etmeyiniz...