Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını lider Başakşehir'in 6 puan arkasında tamamlayan Galatasaray, devre arası transfer dönemine rakiplerine nazaran daha yavaş bir giriş yapmıştı.

Sarı-kırmızılı taraftarlar santrfor transferi beklerken Galatasaray yönetimi sürpriz bir hamle yaparak Portekiz Ligi ekiplerinden Chaves forması giyen Marcao ile anlaştı.

MARCAO'NUN BONSERVİSİ 3.5 MİLYON EURO

Galatasaray, Marcao'nun transferi için Portekiz Ligi ekiplerinden Chaves'e 3.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.

Bip Spor'un haberine göre; Sarı-kırmızılı ekibin yeni transferi Marcao, 11 Ocak Cuma günü İstanbul'a gelerek imza atacak.

22 yaşındaki stoper ile imzalanacak sözleşmenin 3.5 yıllık olması bekleniyor.

MARCAO (MARCOS DO NASCIMENTO TEIXEIRA) KİMDİR?

5 Haziran 1996 doğumlu Marcao, futbol kariyerine Atletico-PR forması ile başladı.

1.85 boyundaki stoper, sol ayağını kullanıyor. Marcao, kariyeri boyunca Rio Ave, Atletico-GO ve Chaves gibi takımların formalarını giydi.

Bu sezon Chaves forması ile 23 maça çıkan Marcao, 3 gol atarken sahada toplam 2.070 dakika süre aldı.

Marcao'nun güncel bonservis değeri ise 900 bin Euro olarak gözükmekte.

1.85 boyundaki Marcao, güçlü fiziği ve düzgün top tekniği ile biliniyor. Top ile birlikte ileri koşuları tercih eden Marcao, güçlü fiziği sayesinde yakaladığı başarılı ikili mücadele kazanma oranları ile de dikkat çekiyor.

Marcao'nun vasat altında kalan tek özelliğinin ise mental olduğu ifade ediliyor. Disiplin problemleri yaşadığı ifade edilen oyuncunun Fatih Terim yönetiminde nasıl bir performans göstereceği ise merak konusu.