İtalyan ekibi ile bir yıl kontratı kalan 28 yaşındaki sol bekin bonservisi ile gelmesi için son pazarlıklar yapılacak, Asamoah sarı-kırmızılı formayı bu hafta giyecek
 
TRANSFER döneminin sonu yaklaşırken G.Saray da kadrosuna bir takviye daha yapmak için gece gündüz çalışıyor. Juventus forması giyen Kwadwo Asamoah ile sarı-kırmızılılar neredeyse 1 ay önce anlaşmaya vardı. Fakat Ganalı sol bekin G.Saray’a katılmasının önünde Juventus kendi transferlerini engel olarak ortaya koyunca anlaşma da bir türlü sağlanamadı. 
 
İTALYAN ekibi Spinazzola’dan haber beklerken İtalyan oyuncunun Juve’ye katılmaması, Asamoah’ın da G.Saray’a gelişinin önünde engel oldu. Sportif direktör Cenk Ergün, bu transfer için valizi hazır beklerken sonunda müjdeli haber de geldi... Sarı-kırmızılılar daha önceden Juventus’a bir teklifte bulunurken kontratının bitmesine bir sezon kalan oyuncuyu bonservis ile kadroya katmak için tüm imkanlar da seferber edildi. 
 
MİLLİ ARADA UYUM SAĞLAR!

 İŞTE bu sürecin ardından Juve’den gelen olumlu haber sonrasında Cenk Ergün bu hafta İtalya seferine çıkarak bu transferi bitirecek. Torino’ya giderek hem Juventus yönetimi hem de Asamoah’ın menajeri ile son bir kez daha görüşecek olan Ergün, Ganalı oyuncunun transferini gerçekleştirecek.
 
28 yaşındaki oyuncu da bir an önce G.Saray’a transferinin gerçekleşmesini beklerken sarı-kırmızılı idareciler de milli aranın, Asamoah’ın uyum sürecini aşması için bir avantaj olarak görüyor. 

(ŞAMPİY10)