Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında 2-0 yendiği Galatasaray'a rövanşta 3-1 mağlup olan Aytemiz Alanyaspor, yarı finale yükseldi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final rövanş maçında Galatasaray, Alanyaspor'u 3-1 yendi ve adeta küçük bir mucizenin kıyısından döndü. 85. dakikada Adem Büyük'ün skoru 3-1 yapması ve gelen 8 dakikalık uzatma maçın sonunu heyecan fırtınasına çevirdi. İki takımın harika mücadelesinden galip ayrılan Aslan, turu geçen ise Alanyaspor'du.

Galatasaray: 3 - 1 :Alanyaspor (Maç sonucu)

85' GOLLL!! Sağ kanattan Younes Belhand,a arka direğe doğru ortalıyor. Savunma arkasına sarkan Adem Büyük, durumu 3-1'e getiren golü atıyor.

55' GOLLL!! Sol köşeden kullanılan korner sonrasında ceza sahasında Yacine Bammou, topa elle müdahAle ediyor ve hakem penaltı noktasını gösteriyor. Kazanılan penaltıyı Adem Büyük, düzgün bir vuruş yaparak ağlara gönderiyor ve takımını öne geçiren golü kaydediyor.

31' GOLLL!! Junior Fernandes'in ara pasıyla sol kanatta iyi hareketlenen Ceyhun Gülselam, topu ceza sahasına gönderiyor. Yacine Bammou, gelişine vuruyor ve maça eşitliği getiriyor.

9' GOLLL!! Sağ kanatta Ömer Bayram'ın ortasında ceza sahası içinde iyi hareketlenen Emre Akbaba, güzel bir kafa vuruşuyla golü atıyor.