Fenerbahçe, Antakya Atatürk Stadı'nda Atakaş Hatayspor’u 2-1 mağlup etti. Sarı lacivertlilere galibiyeti getiren gol Mame Thiam ve Billong (K.K) dan geldi.

Üst üste üçüncü maçını kazanan Fenerbahçe puanını 48’e çıkarırken, iki maç sonra puan mağlup olan Hatayspor 35 puanda kaldı.

SAMUEL’DEN İLK ASİST

Fenerbahçe’nin Queens Park Rangers ile sözleşmesi sona eren ve devre arasında takıma kattığı kanat oyuncusu, sarı-lacivertli formayla çıktığı ikinci maçta kritik bir asiste imza attı. Osayi-Samuel, Thiam'ın 26. dakikada attığı golde sağ kanadı iyi kullanarak rakibini ekarte etti ve ortasında ilk asistine imza attı.

GUSTAVO SAKATLANDI

Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta sahası Luiz Gustavo, Hatayspor maçının ilk yarısında sakatlandı ve ikinci yarının başında yerini Mbwana Samatta'ya bıraktı. Gustavo'nun durumu daha sonra belli olacak.

MESUT İLK KEZ…

Fenerbahçe'nin yeni transferi Mesut Özil, sarı-lacivertli ekipte ilk maçına çıktı. Dünyaca ünlü Türk asıllı Alman futbolcu, 78. dakikada Mame Thiam'ın yerine oyuna girdi.

Süper Lig'in bir sonraki haftasında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'ı konuk edecek. Atakaş Hatayspor ise Kasımpaşa deplasmanına gidecek.