ALEKSANDAR KOLAROV

Sarı-lacivertlilerin sol bek için düşündüğü Roma’nın Sırp oyuncusu Aleksandar Kolarov, imzayı atmak için artık gün sayıyor.

Kanarya’nın kendisine sunduğu 2+1 yıllık sözleşmeyi kabul ettiği öğrenilen Kolarov, senelik 2.1 milyon euroya evet derken, şu an kulüplerin kendi aralarında anlaşmasını bekliyor.

Bu süreçte kendisine hem İtalya’dan hem de İngiltere’den teklif geldiği öğrenilen 33 yaşındaki oyuncunun, burada çok büyük bir duruş sergilediği ve “Şu an Fenerbahçe ile anlaşma halindeyim. Roma’dan bonservisimin alınmasını bekliyor” dediği öğrenildi.

DANIEL STURRIDGE

Geride bıraktığımız sezonda Liverpool’la Şampiyonlar Ligi’ni kazanan Daniel Sturridge, Fenerbahçe’nin yıldız transfer listesine giren son isim oldu.

İngiliz ekibiyle sözleşmesi sona eren ve takımdan ayrılması kesinleşen Sturridge için sarı-lacivertlilerin hemen harekete geçtiği bildirildi.

Geçtiğimiz dönemlerde de sık sık gündeme gelen 29 yaşındaki oyuncu, hem forvet hem de kanatlarda forma giyebiliyor.

Menajeriyle pazarlıklara başladığı ifade edilen Sturridge için 3+1 yıllık anlaşma ve 3 milyon euroluk bonservis bedeli teklif edilecek.

MAX KRUSE

Geçen sezon Bundesliga’nın en önemli ekiplerinden biri olan Werder Bremen’de 36 maçta 12 gol ve 13 asistle oynayan Max Kruse’un, Türkiye’ye geliş tarihinin belli olduğu öğrenildi.

Fenerbahçe’nin transferden sorumlu yöneticilerinin, Almanya’da hem oyuncunun menajeri hem de kendisiyle yaptıkları görüşmede el sıkıştığı ifade edildi.

Tek talibi Kanarya olan 31 yaşındaki forvetin, 1 hafta içinde eşyalarını toplayıp, İstanbul’a geleceği bildirildi.

İçinde bonusların da olduğu 3 yıl için senelik 3 milyon euroluk sözleşmeyi kabul eden Kruse’un, 1 Temmuz’da imzayı atacağı öğrenildi.

Kaynak: Fanatik