Fenerbahçe transfer şova devam ediyor. Mesut Özil, Attila Szalai ve Osayi-Samuel'i kadrosuna katan Sarı Lacivertliler forvet transferini de noktalamak üzere. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin büyük ses getiren transferi Mesut Özil dün akşam takımıyla ilk antrenmanına çıktı.

DERBİYE YETİŞMESİ BEKLENİYOR
Dünyaca ünlü yıldız futbolcunun antrenmandaki neşeli tavırları dikkatlerden kaçmadı. Erol Bulut'un Mesut Özil'i Galatasaray derbisine yetiştirmeyi planladığı ifade edildi.

SZALAI HAZIR HALE GELİYOR
Fenerbahçe'nin bir diğer transferi Attila Szalai de antrenmanlarda yer alıyor. Macar futbolcunun hazır hale gelmesiyle ilk 11'deki yerini alması bekleniyor.

SAMUEL YOLA ÇIKTI
Fenerbahçe'nin devre arasında kadrosuna kattığı bir başka oyuncu QPR'dan Bright Osayi-Samuel oldu. Nijeryalı futbolcunun İstanbul'a gelip takımla birlikte çalışmalara başlaması bekleniyor.

SON HAMLE FORVETE
Mesut Özil ve Attila Szalai'nin ardından Osayi Samuel'i de renklerine bağlayan Fenerbahçe'nin transferde son hamleyi forvete yapacağı öğrenildi. Teknik direktör Erol Bulut'un yurt dışından birkaç isimle temasta olduğu gelen haberler arasında.

LİSTEDEKİ İSİM BOUPENDZA
Yurt içinden Hataysporlu Aaron Boupendza da listede. Görüşülen diğer isimler olmazsa Boupendza'nın kadroya katılması hedefleniyor.

CISSE YA DA ADEMI GÖNDERİLECEK
Yönetimin hafta sonuna kadar forvet transferini de sonuçlandırması bekleniyor. Kemal Ademi ve Papiss Cisse'den en az birisiyle ise yollar ayrılacak.

11 MAÇTA 11 GOL
Gabonlu futbolcu Hatayspor formasıyla ligde çıktığı 18 maçta 13 kez fileleri havalandırdı. Boupendza son 11 maçta 11 gol atarak Süper Lig'de ilk yarının yıldızlaşan isimlerinden oldu.

BİRÇOK KULÜBÜN HEDEFİNDE
Gabonlu futbolcuya Türkiye'nin yanı sıra yurt dışından da birçok takımın ilgisi bulunuyor. Boupendza ile Galatasaray'ın da yakından ilgilendiği iddia edilmişti. (Skorer)