Galatasaray'ın Teknik Direktörü Fatih Terim, gelecek sezon için planını hazırladı bile. Hedefini Şampiyonlar Ligi'nde başarı olarak belirleyen Fatih Terim, transfer raporunu sunmak için 26 Mayıs'ta seçilecek başkanı bekliyor.
İmparator'un yaptığı durum değerlendirmesinde, "Geçen sezon önemli transferlere imza atılmış ancak takım tamamlanmamış. Bizler elimizden geldiğince yedek oyuncuları kazandık ama yeni sezonda alternatifi bol bir kadro kurmalıyız. Her şeyden önemlisi takımı gençleştirmeliyiz" dediği öğrenildi. Kulübün mali durumunu da dikkate alan Terim, hem maaş bütçesini düşürmeyi hem de transferleri uygun maliyetlerle bitirmeyi planlıyor.
YASİN'İN KALMA İHTİMALİ DÜŞÜK!
G.Saray'dan ayrılması kesinleşen oyuncu sayısı şimdilik üç... Sözleşmeleri biten Carrasso, Latovlevici ve Koray Günter kulüptekiler ile vedalaştı. Yasin'in kalma ihtimali düşük...
Yedek kaleci Eray altyapı kontenjanından kadroda tutulabilir. Kutlamalarda yuhalanan ve şampiyonluk tişörtüne bile koyulmayan Tarık Çamdal yeni sezonda kesin olarak yok. Kiralık sözleşmeleri sona eren Nagatomo ve Denayer'in UEFA kararı resmiyet kazanınca, bonservisleri alınmaya çalışılacak. Sevilla'dan dönen Carole maliyeti düşük (yıllık 700 bin Euro) olduğu için yaz kampına götürülecek. Sözleşmesi biten Donk'la ise aynı maddi koşullarda (1.5 milyon Euro garanti para) başarı performansına bağlı 1+1 yıl opsiyonlu sözleşme imzalanacak.

KİMLER GİDİYOR?

Carrasso
Yasin Öztekin
Latovlevici
Koray Günter
Tarık Çamdal
Hakan Balta
Lionel Carole
Donk
Denayer
Nagatomo

Kaynak: FOTOMAÇ