Kasımpaşa maçı için yoğun hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılılarda yeni transfer Falcao attığı 2 şık golle adeta ligde atacağı gollerin sinyalini verirken, yıldız oyuncunun teknik direktör Fatih Terim'den flaş bir istekte bulunduğu belirtildi.

Kapalı gişe oynanması beklenen maçta sarı-kırmızılıların tek hedefi galibiyet.

Dünyaca ünlü golcü Falcao'nun bu maçta oynayıp oynamayacağı kesinleşmezken, yıldız isimden Galatasaraylıları sevindiren bir istek geldi.

Geçtiğimiz gün U19 takımıyla oynanan antrenman maçında hazır bir görüntü çizen ve 2 şık gole imza atan Kolombiyalı santrfor, bu performansıyla teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Takıma yeni katılmasına rağmen adaptasyon sürecini çok çabuk atlatan Falcao'nun cuma günkü Kasımpaşa maçına ilk 11'de çıkması bekleniyor. Fatih Terim'in 33 yaşındaki golcüye Lacivert-Beyazlılar'a karşı ileri uçta tek forvet olarak görev verebileceği bildirildi.

Terim'le geçtiğimiz gün toplantı yapan tecrübeli oyuncunun da, "Kendimi tamamen hazır hissediyorum. Taraftarımızın karşısına çıkmak için sabırsızlanıyorum" dediği öğrenildi.

Sarı-Kırmızılılarda Andone, Premier Lig'den kalan cezası olduğu için Kasımpaşa maçı kadrosunda olmayacak. Galatasaray'dan yapılan açıklamada, Rumen golcü Florin Andone'nin Brighton'da oynarken son maçta gördüğü kırmızı kart nedeniyle bu haftaki Kasımpaşa karşılaşmasında takımdaki yerini alamayacağı belirtildi.
 
Forvet mevkinde Falcao'nun dışında kalan alternatifleri Adem Büyük ve Ryan Babel.

Kaynak: Fotomaç