İstanbul ekibi Robinho'nun ardından Demba Ba'yı da kadrosuna katarken zaten forma şansı bulamayan yıldız futbolcunun, ayrılmak için gemileri yaktığı ifade edildi.

Sürekli yedek kalmaktan sıkılan ve oynamak isteyen Emmanuel Adebayor'un bu durumdan rahatsız olduğu ve "Ben sürekli yedek kalacak bir oyuncu değilim" diyerek rest çekti.

Yıldız oyuncu, Başakşehir'e alacaklarına karşılık ayrılmak istediğini bildirdi.

GALATASARAY CEPHESİ İŞARET BEKLİYOR

Bu gelişme Galatasaray iddialarının ortaya atılmasına neden oldu.

Uzun görüşmelere karşılık bir türlü forvet takviyesi yapamayan sarı-kırmızılı ekibin, serbest kalması halinde 34 yaşındaki golcüyü kadrosuna dahil edebileceği belirtildi.

Başakşehir ise Adebayor'u özellikle şampiyonluk yarışındaki bir rakibine kaptırmak istemiyor.

Ancak oyuncunun ısrarı nedeniyle bu kararından vazgeçebileceği belirtiliyor.

Galatasaray'ın Emmanuel Adebayor için Başakşehir ile görüşmeye hazır olduğu haberleri de geliyor.

GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ: "TEKLİF GELMEDİ"

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Galatasaray'ın yanı sıra Fenerbahçe'nin de gündeminde yer alan Adebayor ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Oyuncuyla ilgili yurt içinden henüz bir teklif almadıklarını belirten Gümüşdağ, buna karşılık Togolu golcü ve diğer oyunculara yurt dışından gelen teklifler olduğunu söyledi.

'BARiYER' GÖNDERMESi

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, son dönemde aldıkları flaş isimlerle ilgili olarak, "Transfer yapılırken kulüplerin gizlilik kurallarına dikkat ederek yaptığımız için önümüzde bariyerler olmuyor" ifadesini kullandı.

Bu sözler Alan Carvalho'nun transferinin gerçekleşmemesinin ardından Galatasaray'ın yaptığı "Karşımıza profesyonel dünyanın umulmadık bariyerleri çıkabilmektedir" açıklamasını akıllara getirdi.

DARBE ÜSTÜNE DARBE

İtalyan Gazeteci Alfredo Pedulla sosyal medya hesabından forvet arayan Galatasaray için flaş transfer iddiasını gündeme taşıdı.

Pedulla, Galatasaray'ın Sampdoria takımında forma giyen Dawid Kownacki için İtalyan ekibine büyük bir teklifte bulunduğunu ancak teklifin kabul edilmediğini söyledi.

BAŞAKŞEHiR'DE FORVET BOLLUĞU

Başakşehir dün Demba Ba ile resmen sözleşme imzalarken forvet rotasyonu da beşe çıktı.

Forma şansı iyice azalan Togolu golcü bu nedenle ayrılmanın planlarını yapıyor.

Forma şansı iyice azalan Togolu golcü bu nedenle ayrılmanın planlarını yapıyor.

16 MAÇ 3 GOL 2 ASİST

Medipol Başakşehir ile 2020 yılına kadar anlaşması bulunan yıldız futbolcu, oynadığı toplam 16 maçta 3 gol, 2 asistlik performans sergilemeyi başardı.

Bu sezon Abdullah Avcı ile arasına kare kedi giren Adebayor bu sezon Süper Lig'de Başakşehir formasıyla 13 maçta 727 dakika mücadele etti. (Fotomaç)