Spor Toto Süper Lig'in 10. haftası muhteşem bir mücadeleye sahne oldu. Trabzonspor, evinde lider Galatasaray'ı konuk ettiği maçta sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı ve önemli bir zafer elde etti.

İLK YARIDA 2 KIRMIZI KART ÇIKTI
Sıkıntılı günler geçiren bordo-mavililer, puanını 12'ye yükseltirken Galatasaray ise 23 puanda kaldı. Gergin ve yüksek tempolu mücadelenin ilk yarısı 0-0 sona ererken 45. dakikada Olcay ve Feghouli birbirine girince hakem Hüseyin Göçek iki oyuncuyu da kırmızı kartla cezalandırdı. 90'da ise Badou Ndiaye Yusuf Yazıcı'ya yaptığı müdahale ile kırmızı kart gördü ve Aslan maçı 9 kişi tamamladı.

TRABZONSPOR GOLLERİ İKİNCİ YARIDA BULDU
İkinci yarıda Trabzonspor, 49'da Ndoye ile 1-0 öne geçti, 69'da ise Yusuf Yazıcı farkı ikiye çıkardı. Özellikle eksikleri nedeniyle santrafor rotasyonunda elinde bir tek Ndoye kalan Rıza Çalımbay, golcü oyuncunun performansıyla eksiklerin sıkıntısını çekmedi.

RODRİGUES'İN GOLÜ YETMEDİ
Tudor'un öğrencileri ise 86'da Rodrigues'le farkı bire indirdi. Bu gol yenilgiyi önlemeye yetmedi. Galatasaray hücum bölgesinde bu sezon ligde ilk kez bu kadar etkisiz gözüktü.
Aslan aradığı fırsatları bulamazken ligdeki ilk yenilgisini de almış oldu.