Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş Trabzonspor derbisi heyacanı yaşanıyor. 

Süper Lig'in 23. haftasındaki derbi maçında Beşiktaş evinde, Trabzonspor'u konuk edecek. Beşiktaş ile Trabzonspor maçı 22 Şubat Cumartesi günü saat 20:00'da başlayacak. Vodefone Park'ta oynanacak kritik mücadeleyi hakem Fırat Aydınus yönetecek.

Merakla beklenen mücadele, beIN SPORTS 1'den canlı olarak ekrana gelecek. Maçın canlı anlatımı ve skor takibi ise haberimizde...

Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde Çaykur Rizespor ve Gaziantep FK'yi yenen siyah-beyazlı takım, geçen hafta Medipol Başakşehir'e deplasmanda 1-0 mağlup oldu.

Ligde 11 galibiyet, 3 beraberlik ve 8 yenilgiyle 36 puan toplayan Beşiktaş, bir maç eksiğiyle 8 puan önünde bulunan Trabzonspor’u yenerek zirve umutlarını gelecek haftalara taşımaya çalışacak.

Trabzonspor ise ligde 21 karşılaşmadan 44 puan toplayarak maç eksiği ile ikinci sırada yer alıyor. Karadeniz temsilcisi, bu zorlu mücadeleyi kazanarak Demir Grup Sivasspor'dan liderliği yeniden almak istiyor. 

MUHTEMEL İLK 11'LER

Beşiktaş: Karius, Gökhan Gönül, Vida, Ruiz, Caner Erkin, Elneny, Atiba, Lens, Boateng, N'Koudou, Burak Yılmaz.

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Pereira, Hüseyin Türkmen, Campi, Novak, Sosa, Abdulkadir Parmak, Guilherme, Ndiaye, Sturridge, Sörloth.

Beşiktaş ve Trabzonspor’da kimler sakat, cezalı ve eksik?

OBI MIKEL YOK
Trabzonspor'da zorlu karşılaşma öncesi kart cezalısı Obi Mikel forma giyemeyecek. Bordo-mavililerde, Nwakaeme, Hosseini, Campi, Pereira ve Guilherme kart sınırında bulunuyor.

GÖKHAN GÖNÜL GÖREV ALABİLECEK
Siyah-beyazlı takımda sarı kart cezası biten Gökhan Gönül, yarınki zorlu karşılaşmada görev alabilecek. Tecrübeli oyuncu, cezası nedeniyle Medipol Başakşehir karşılaşmasında görev alamamıştı.

6 FUTBOLCU KART SINIRINDA
Beşiktaş'ta zorlu maç takvimi döneminde 6 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Burak Yılmaz, Atiba Hutchinson, Caner Erkin, Georges-Kevin N'Koudou, Umut Nayir ve Tyler Boyd, Trabzonspor maçında kart gördükleri takdirde, gelecek haftaki Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında cezalı duruma düşecekler.

LJAJİC VE DORUKHAN'DA SON DURUM 
Siyah-beyazlılarda Adem Ljajic hastalığı nedeniyle tedavi altına alınırken, Dorukhan Toköz de bireysel çalışmalarını sürdürüyor. Bu iki oyuncunun bugünkü mücadelede forma giymesi beklenmiyor.

LİG'DE BEŞİKTAŞ ÖNDE
Beşiktaş ile Trabzonspor arasında ligde yapılan maçlardaki galibiyet sayısında siyah-beyazlıların üstünlüğü bulunuyor. Geride kalan 93 lig maçında Beşiktaş 36, Trabzonspor 34 galibiyet aldı. 23 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Ligde syah-beyazlıların attığı 132 gole, bordo-mavililer 105 golle karşılık verdi. Bu sezonun ilk yarısında Trabzon'da yapılan maçı 4-1 ev sahibi ekip kazanmıştı. Öte yandan, iki takım arasında 2005-2006 sezonunda Trabzon'da yapılması gereken lig maçı, bordo-mavili takımın cezası nedeniyle İzmir'de oynanmış ve Beşiktaş 2-1 galip gelmişti.

TRABZON'UN KOZU SÖRLOTH
Trabzonspor'un gol bakımından güvencesi Alexander Sörloth olacak. Ligde 17 golle gol krallığı yarışında ilk sırada yer alan Norveçli oyuncu, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray maçlarında da gol atmayı başardı.

MAVİ FIRTINA GALİBİYET SERİSİNİ 7'YE ÇIKARACAK
Trabzonspor, Beşiktaş maçından galibiyetle ayrılması halinde galibiyet serisi 7 maça çıkacak. Bordo-mavililer, İttifak Holding Konyaspor, Hes Kablo Kayserispor, Kasımpaşa, Fenerbahçe, Gençlerbirliği ve Demir Grup Sivasspor maçlarından galibiyetle ayrılmayı başardı.

Karadeniz ekibi, karşılaşmadan galibiyetle ayrılması durumunda 2003-2004 sezonundaki 11 maçlık galibiyet serisinin ardından 15 sezon sonra en uzun serisini yakalayacak.

Beşiktaş Trabzonspor İnönü'de karşı karşıya geliyor. Futbolseverler ise bu zorlu maçı canlı izlemek için şifresiz yayın arayışı içerisinde. Biz de bu konuyla alakalı merak edilenleri derledik. Beşiktaş Trabzonspor maçı canlı izlemek için son detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Beşiktaş Trabzonspor canlı izle. Beşiktaş Trabzonspor Bein Sports 1 izle. Beşiktaş Trabzonspor TV izle. Beşiktaş Trabzonspor bedava maç izle. Beşiktaş Trabzonspor canlı maç izle. Şifresiz Beşiktaş Trabzonspor maçı izle. Kesintisiz Beşiktaş Trabzonspor maçı izle. Beşiktaş Trabzonspor izle. Beşiktaş Trabzonspor Selçuksports izle. Beşiktaş Trabzonspor Taraftarium izle. Beşiktaş Trabzonspor, Selçuksports izle , Justin TV, Jestyayın, Fİİsports TV, netspor, taraftarium24, TrGoas, sopcast, trgoals, taraftarium, Stadium24, acestream gibi bazı platformlarda canlı maç yayınları yer almakta. Ancak okuyucularımıza korsan medyalardan canlı yayın takip etmelerini önermiyoruz.

BJK TS CANLI MAÇ İZLE

Beşiktaş Trabzonspor Süper Lig'de günün maçı başlıyor. Beşiktaş Trabzonspor maçını izle. Süper Lig'de günün maçında Beşiktaş Trabzonspor maçı izle. Beşiktaş Trabzonspor Bein Sports 1 maç yayını. Şifresiz Beşiktaş Trabzonspor maç izle. Beşiktaş Trabzonspor canlı maç izle. Beşiktaş Trabzonspor Bein Sports 1 maç izle.

BJK TS DONMADAN KESİNTİSİZ MAÇ İZLE

Beşiktaş Trabzonspor donmadan maç yayını. Kesintisiz Beşiktaş Trabzonspor maç izle. Beşiktaş Trabzonspor şifresiz maç yayını. Donmadan Beşiktaş Trabzonspor maçı izle. Beşiktaş Trabzonspor Bein Sports 1 maç izle. Beşiktaş Trabzonspor Canlı maç izle.

BU YAYINLAR TAMAMEN YASA DIŞI VE KORSAN!

YASAL VE LEGAL OLARAK CANLI MAÇ YAYINI İZLEYEBİLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYABİLİRSİNİZ...

BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR MAÇI TIKLA İZLE