Basın mensuplarıyla sohbet toplantısında konuşan Beşiktaş 2. Başkanı Serdal Adalı, Tolgay Arslan ve Fabri'yle ilgili basına yansıyan transfer haberleri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"FENERBAHÇE'YLE GÖRÜŞÜYORUZ"

Serdal Adalı, Tolgay Arslan konusuna değinerek "Tolgay Arslan için Fenerbahçe ile görüşüyoruz. Henüz netleşen bir durum yok" şeklinde konuştu.

Tolgay Arslan'ın çok iyi bir oyuncu olduğunu belirten Beşiktaş Adalı, "Ama sadece futbol değil saha dışı duruşu da önemli. Eğer takımdan ayrılmazsa kadro dışı durumuna Şenol Güneş karar verecek. Çünkü hocamızın kararıyla satış listesine koyduk” sözleriyle oyuncunun gideceğine vurgu yaptı.

"FABRI GELMEK İSTİYOR"

"Beşiktaş'a dönecek" iddiaları basına yansıyan eski kaleci Fabri konusunda ise Adalı, "Fabri ile her zaman görüşülüyor. Gelmek de istiyor ama yabancı kontenjanını biliyorsun. Şimdi kontenjan boşalsa önceliğimiz sağ bek. Fabri şu anki şartlarda zor. İleride ne olur bilemem tabi.” sözleriyle transfere açık kapı bıraktı.

Beşiktaş'ta isminin başkanlıkla anılması için ise Serdal Adalı, "Başkan Fikret Orman olduğu sürece benim adaylığım söz konusu olmaz. Mayıs’ta aday olanlar olur mu bilemem ama bir Beşiktaş kongre üyesi için en şerefli şey elbette yönetici olmak başkan olmaktır. Ama şimdiden böyle şeyleri konuşmak doğru değil. Kaldı ki Başkan Fikret Orman aday olacağını da söyledi.” açıklamalarını yaptı.

SAĞ BEK TRANSFERİ

Transfer için de konuşan Serdal Adalı, “Transferde bir sağ bek alacağız. Başka bir planlamamız yok şu an için. Birçok isim var. Şu an görüşmeler yapılıyor. Düşünün devre arasındaki kampa iki transfer yetiştirdik. Mirin geldi iki gün sonra hazırlık maçına çıktı. Tüm bunları şampiyon olmak için yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.