Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Beşiktaş evinde Gençlerbirliği'ni 4-1 yendi. Bu sonucun ardından siyah-beyazlılar 30 puana yükseldi. Ateş hattında yer alında Başkent ekibi Gençlerbirliği ise 18 puanda kaldı.

Beşiktaş: 4 - 1 :Gençlerbirliği (maç sonucu)

90' GOOLL!!! Caner Erkin'in asisti ile topla buluşan Atiba Hutchinson'un vuruşu ağları havalandırdı. 

74' GOOLL!!! Beşiktaş, Oğuzhan Özyakup'un attığı gol ile Gençlerbirliği karşında skoru 3-1 yapıyor! Golde asisti yapan Atiba Hutchinson, karşılaşmada 3. asistini yapıyor.

60' GOOLL!!! Beşiktaş Georges-Kevin N'Koudou golü ile Gençlerbirliği karşısında 2-1 öne geçiyor! Orta saha yuvarlağından Atiba Hutchinson'ın derin pasında Georges-Kevin N'Koudou, sağ kanatta bir anda kaleci ile karşı karşıya kalıyor. Kaleci Ertaç Özbir'in çıktığını gören N'Koudou, sağ çaprazdan topu kalecinin üzerinden aşırarak ağlara gönderiyor.

49' GOOLL!!! Beşiktaş Domagoj Vida ile beraberliği yakalıyor! Sol taraftan kullanılan köşe vuruşunda Caner Erkin'in yerden ön direğe ortasında Atiba Hutchinson, topu topuğuyla yaptığı dokunuşla topu havalandırıyor. Altıpas içinde Domagoj Vida'nın yaptığı kafa vuruşunda top çizgiyi geçiyor ve takımının beraberliği sağlayan golünü atıyor.

35' KIRMIZI KART Hakem Fırat Aydınus, Yasin Pehlivan'ın müdahalesinin kırmızı kart kontrolü için VAR sistemine başvuruyor. Aydınus, VAR incelemesi sonrası Yasin Pehlivan'ın Adem Ljajic'e müdahalesinin kırmızı kart olarak değerlendiriyor ve Gençlerbirliği 9 kişi kalıyor.

24' GOOLL!!! Gençlerbirliği Floyd Ayite ile Beşiktaş deplasmanında 1-0 öne geçiyor! Gelişen Gençlerbirliği kontra atağında sağ kanattan topla ilerleyen Daniel Candeias'ın ceza sahası dışı sağ çaprazdan çektiği şutta Loris Karius'tan seken top Floyd Ayite'nin önünde kalıyor. Ayite, yerden yaptığı vuruş ile topu ağlara gönderip takımını 1-0 öne geçiren golü atıyor.

12' KIRMIZI KART Sarı kart pozisyonu sonrası şiddetli itirazlarını sürdüren Nadir Çiftçi, hakem Fırat Aydınus tarafından direk kırmızı kart ile oyundan ihraç ediliyor.

İLK 11'LER...

Beşiktaş: Karius, Gökhan, Vida, Ruiz, Caner, Atiba, Elneny, N'Koudou, Diaby, Ljajic, Umut
Teknik direktör: Abdullah Avcı

Gençlerbirliği: Ertaç, Erdem, Toure, Bjarsmyr, Polomat, Yasin, Sessegnon, Candeias, Sefa, Ayite, Nadir
Teknik direktör: Hamza Hamzaoğlu