Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Kahramanmaraş 2017-2018 sezonunun ilk maçında deplasmanda Nazillispor'la karşılaşacak.

Özel bir tesiste basın toplantısı düzenleyen Kulüp Başkanı Ceyhan, TBMM İçişleri Komisyon Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç'in önderliğinde kurulacak olan İstişare Kurulu'nun Kahramanmaraşspor'un geleceği için önemli olduğunu belirtti.

Yeni sezonda yeni bir yönetim oluşturacaklarının altını çizen Başkan Ceyhan, şunları kaydetti:

"Yönetim düzenlemesi yaptık, bunun adına 'istişare kurulu' dediğimiz bir kurul oluşacak, bu kuruldan yönetime bir veya iki kişi dahil olacak. Valimizin, Belediye Başkanımızın, Milletvekillerimizin ve STK'larımızın temsilcileri yönetimde bulunacaklar. Bu yönetim Kahramanmaraşspor'la ilgili hedefleri ortaya koyacak. Bu hedefler doğrultusunda olması gereken bütçenin kararı verilecek. Toplanan para nereye gitti, nasıl gitti, bunu tüm kamuoyu bilecek. Divan kurulu gibi bir istişare kurulumuz olacak."

HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK
Kahramanmaraşspor'un şeffaf bir yönetim şekliyle yönetilerek hedefine ulaşacağını da belirten Ceyhan, şöyle devam etti:

"Hedefler koyma noktasında da bu kurulla birlikte çalışacağız. Bu sene Kahramanmaraşspor'un hedefi şampiyonluk, buna inanıyoruz ve bunun mücadelesini veriyoruz. İnananlarla yola devam edeceğiz, inanmayanlara da saygı duyacağız. Yeni oluşan bu kurul bize zaten fazlasıyla da destek verdi."