Fatih Terim’in 1 numaralı isteği olan Banega’ya Galatasaray Yönetimi 3.2 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme teklif ederken, yıldız isim de bu rakama inmiş durumda.

Sevilla’yla ise 6 milyon euro seviyelerinde bir ücrete anlaşılması bekleniyor. Terim, Fernando-Banega şeklinde oyun merkezini kurmayı düşünürken, 30 yaşındaki futbolcuyu orta sahanın kilit ismi görüyor. 

Arjantin basını duyurdu

Özellikle istikrarlı performansı nedeniyle Terim’in gözdesi olan Banega, geçen sene tam 51 resmi maça çıktı. 8 gol, 11 asistlik skor katkısı sağladı. ,

Banega’nın Temmuz ayının ilk haftasında başlayacak Galatasaray’ın yurt dışı kampına yetişeceği öğrenildi.

Öte yandan Arjantin’in spor gazetelerinden Ole, “Banega Boca’ya uzak, Galatasaray’a yakın” başlığıyla son gelişmeleri okuyucularına duyurdu. 

Haberde, Cim Bom’un Boca Juniors’a göre daha iyi teklif yaptığı ve Şampiyonlar Ligi nedeniyle de Banega’nın Galatasaray’ı seçeceği belirtildi.

‘Arjantin’e geri dönmeyeceğim’

Transferde Galatasaray’ın en ciddi rakiplerinden biri Boca Juniors... Ancak ülkesinde tatilde olan Banega, Arjantin basınına yaptığı açıklamada bu kapıyı kapattı. 

?Boca sorusuna cevap veren Tangocu, “Arjantin’e geri dönmek planlarım arasında yok. Sevilla ile kontratım var ancak yarın neler olacağını bilemeyiz” diyerek, mesajı verdi.

Kaynak: Vatan