Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Ligin 9. haftasında Bandırmaspor ile Kahramanmaraşspor karşı karşıya geldi.

İlk dakikalarında oyunu rakip yarı alana yıkan temsilcimiz Kahramanmaraşspor, aradığı net pozisyonları bulamadı. İlk 20 dakikalık bölümden sonra daha net pozisyonlar üreten temsilcimiz Kahramanmaraşspor, gole çok yaklaştı, Kırmızı-beyazlı takımımız daha etkili göründüğü ilk yarıda aradığı golü bulamadı. Rakibine pozisyonlar veren temsilcimiz Kahramanmaraşspor, kontra ataklarla Bandırmaspor kalesinde pozisyon aramaya çalışmasına rağmen bu çabasında başarılı olamadı ve ilk yarı 0-0 bitti.

Geçen hafta sahasında Silivrispor'u 2-1 mağlup eden ve bu haftada deplasmanda puan kaybı yaşamak istemeyen ekibimiz Kahramanmaraşspor, bu düşünceyle ikinci yarıya da baskılı başladı. Hüseyin Kar, Barış Çiçek ve Evren Kilarcı oyuna giren isimler olurken, rakip kalede net pozisyonlar bulan Kahramanmaraşspor baskısını iyice artırdı. Özellikle Kutluer, Devrim Taşkaya ve Timuçin Aşçıgil'in bulduğu net pozisyonlarda Bandırmaspor kalecisi Ali Türkan'ı geçmeyi başaramayan temsilcimiz Kahramanmaraşspor, sahadan bir puanla ayrılmak zorunda kaldı.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Kahramanmaraşspor ile Bandırmaspor 0-0 berabere kaldı.

HAFTA RAKİP KARŞIYAKA
Lig'in 10. haftasında Kahramanmaraşspor sahasında Karşıyaka ile karşılaşacak. Bandırmaspor ise deplasmanda Şanlıurfaspor'a konuk olacak.

(Haber: İsa Aslantaş)