Geçtiğimiz günlerde Kulüp eski Başkanı Cemal Tanrıverdi’nin istifasının ardından boşalan kulüp başkanlığı koltuğuna Av. Burak Yılmaz getirilmişti.

Olağanüstü Genel Kurul kararı alan  Kulüp Başkanı Av. Burak Yılmaz basın mensuplarına yaptığı açıklamada: Kulübün bünyesinde yaklaşık 4 yıldır yönetimde görev almaktayım, Başkanımız Cemal Tanrıverdi'nin görevi  bırakmasından dolayı yönetimdeki büyüklerim bu görevi bana layık gördüler. Biz ilk olarak 4 ağustos ta ilk toplantımızı yapacağız, çoğunluk olmazsa 11 Ağustos'ta Olağanüstü Genel Kurul yapacağız, ifadelerine yer verdi.

Kahramanmaraşspor'un pilot takımı olmayız

1920 Maraşspor'u, Kahramanmaraşspor'un pilot takımı olması için gerekli çalışmalarını yapacağını dile getiren Av. Burak Yılmaz,'' Kahramanmaraşspor'umuzun 50. yılını canı gönülden kutluyorum. Kahramanmaraşspor'umuzun şampiyon olmasını canı gönülden istiyorum, ben canı gönülden bir Kahramanmaraşspor'luyum, bu şehirde doğan herkesinde Kahramanmaraşspor'u tutması gerektiğini düşünüyorum. 1920 Maraşspor ile eski adı olan belediyespor ile Kahramanmaraşspor arasında kimse dillendirmese de aralarında bir gerginlik olduğu söylenir, ben buna da son vermek istiyorum. Her iki takımın birlikte olduğunun beyanını vermezsek bence başarılı olmamız mümkün değil. Kahramanmaraşspor bu şehrin bir markasıdır herkesin sahip çıkması lazım, genel kurul üyeleri bize yetki verirlerse, bize başkanlığı verirlerse 1920 Maraşspor olarak Kahramanmaraşspor'un pilot takımı olmaya adayız. Biz Kahramanmaraşspor'un pilot takımı olmak istiyoruz. Kahramanmaraşspor yönetimi ile öğleden sonra görüşeceğim, Kahramanmaraşspor ile bir bütün olmak istiyoruz. İş adamımızın yanına birlikte gitmeliyiz, oyuncular önce bize gelsin bizde oynasın 1920 Maraşspor'u Kahramanmaraşspor'a yükselmek için basamak olarak görsün. '' dedi.

Yeni beyaz bir sayfa açacağız

Kahramanmaraş'taki tüm spor kulüpleriyle bağlarımızı güçlendireceğiz diyen Av. Burak Yılmaz,'' Yeni beyaz bir sayfa açacağız, tüm spor kulüplerine gideceğiz, oyuncu alacağız oyuncu vereceğiz. Olağan kongreden sonra yapılacak bütçeden sonra sizlere şampiyon olacağız yada ligde kalmaya oynayacağız şekli bilgi vereceğim şimdi bunu söylemem mümkün değil. Buradan bizlere destek olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'a teşekkür ediyorum, 4 yıldır kulübe başkanlık yapan Cemal Tanrıveri başkanımıza da teşekkür ederim,'' dedi.