Kahramanmaraş'ta MHP Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Sefer Aycan'a, kentin 2. Lig'deki tek temsilcisi Kahramanmaraşspor A.Ş.'nin forması hediye edildi.

 

 

Seçim çalışmalarını sürdüren Prof. Dr. Sefer Aycan; Spor Toto 2. Ligi Kırmızı Grup'ta mücadele eden Kahramanmaraşspor A.Ş.'nin resmi satış mağazası Kahramanmaraşspor Store ve Cafe'yi ziyaret etti. Burada Kahramanmaraşspor A.Ş. Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir süre görüşen Prof. Dr. Aycan, daha sonra taraftarlarla da sohbet etti. Ziyaret anısına Aycan'a kulüp başkanı tarafından forma, kaşkol ve şapka hediye edildi.

 

 

Aycan, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada Kahramanmaraşspor A.Ş.'nin kentin bir markası olduğunu ve kendilerinin de doğal olarak bir Kahramanmaraşspor taraftarı olduğunu söyledi. Futbol takımının üst liglerde mücadele etmesinin kentin tanıtımına büyük katkı sağladığına işaret eden MHP Aday Adayı Prof. Dr. Sefer Aycan, "Takımımız bu sezon ligde kalacaktır. Ben buna inanıyorum. Yeni sezonda da üst liglere çıkacak güçlü bir Kahramanmaraşspor oluşturulmalıdır" dedi.

 

 

Aycan, yerel yönetimlerin ve sanayicinin de Kahramanmaraşspor'a gerekli desteği sağlaması gerektiğine işaret ederken; Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan ise Sefer Aycan'a başarılar diledi ve ziyaret için teşekkür etti.