Kahramanmaraş AK Parti Milletvekili adayları, İl Başkanı Metin doğan, İlçe başkanları Ahmet Özdemir, Ömer Bilal Debgici ve teşkilat üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'un da katıldığı mado daki akşam yemeğinde AK Parti Grup Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal bir konuşma yaptı.

 

Ünal;"...Şimdi aday adayı arkadaşlarımızın birçoğu haklı olarak şunu söylebilirler. Şurda yanlış oldu, burda haksızlık oldu, şurda yanlış yapıldı, şurda haksızlık oldu, burda adaletsizlik oldu. Arkadaşlar biz AK Parti olarak elimizden geldiğince her konuda adaleti inşa etmeye çaba gösteriyoruz. Her kim ki kendi nefsi için bu o partinin içerisinde, kendi nefsi için, kendi başarısı için bir kardeşinin ayağını kaydırmışsa Allah'ın ve Melek'lerin laneti onun üzerine olsun"

 

Mahir Ünal konuşmasının şöyle tamamladı; "Bu dava sadece parlamento'da yürütülen bir dava değildir. Bu dava her alanda her bir arkadaşımın büyük bir çabayla, azimle, yardımlaşarak yürütmesi gereken bir davadır." dedi.