Mide sorunlarına yardımcı olan ve cildi besleyen salatalık ile sağlığınızı koruyabilirsiniz. İşte salatalık suyunun bilmediğiniz faydaları…

Detoks içeceklerinin gözde malzemesi

Detoks içeceklerinin en sık kullanılan malzemeleri arasında bulunan salatalık suyu, hem sıvı deposu olması hem de mineral zengini bir besin olması ile vücudu besliyor ve temizliyor.

Ferahlatıcı bir içecek
Salatalık suyu yaz aylarında lezzetli ve ferahlatıcı özelliği ile öne çıkıyor. Sıcaktan dolayı ortaya çıkan hararet sorununu gidermede de birebir…

Zayıflamada etkili
Salatalık suyu harika bir zayıflama içeceği. Yemeklerinizin yanında asitli içecekler ve meyve suları yerine salatalık suyu içerek en az 200 kalori daha az almanız mümkün.

Kanser düşmanı
Salatalık suyu bağışıklık güçlendirici içeriğinden ötürü tam bir kanser savaşçısı olarak adlandırılıyor. Öğünlerinizde salatalık suyuna yer açarak kansere yakalanma riskinizi azaltabilirsiniz.

Ağız kokusuna birebir
Salatalık suyu diş eti sorunlarını ve ağız bakterilerini etkisiz hale getirerek kötü kokulara karşı savaşmada oldukça etkili bir içecek.

Kemikleri güçlendirici etki
Kemik sağlığında önemli rol oynayan ve içeriğinde K vitamini bulunduran salatalık suyu ile kemik hastalıklarına yakalanmak ve bu hastalıklarla birlikte ortaya çıkan ağrıları azaltmak mümkün.

Şifa kaynağı
Deri hastalıklarının hızlı iyileşmesinde ve bakterilerin temizlenmesinde etkili olan salatalık suyu, vücuda oksijen taşınmasında ve vücut sisteminin güçlendirilmesinde de etkin bir rol oynuyor.

Anti-aging zengini
C vitamini yönünden zengin olan salatalık suyu, cilt hücrelerini yenileyerek taze ve canlı bir cilde kavuşmayı sağlıyor. Besleyici yönü güçlü olan salatalık suyu ile ışıl ışıl ve canlı bir cilde sahip olmak mümkün.

Alkol sonrası rahatlatıcı etki
Alkol alımı sonrası ortaya çıkan baş ağrılarında etkili olan salatalık suyu ile ağrılarınızı dindirebilir ve vücudunuza vitamin yüklemesi yapabilirsiniz.

Mide dostu
Lif bakımından zengin olan salatalık suyu ile sindirim sisteminizi rahatlatabilir ve salatalık suyunun mide dostu yapısı ile kendinizi daha tok hissedebilirsiniz.