Geçen yıl haziran ayında GS babaanne, o sırada 6 ve 9 yaşlarında olan iki torununun cinsel istismara uğradığını iddia ederek Balıkesir'deki savcılığa giderek eski gelini Merve Akman ile kocası Rahmi Akman ile gelininin erkek arkadaşlarından şikayetçi oldu.

Savcılık G.E.G., anneannesiyle birlikte olan ve istismara uğradığı iddia edilen bir anaokulu öğrencisiydi. Erkek kardeşi İ.E.G. ile çocuk bakım merkezinde ifadelerine başvuruldu.

Anne Merve Akman ve baba Rahmi Akman'ın kısa süre içinde serbest bırakılmasının ardından tepkiler arttı ve Aile ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı yasal prosedürlerin takip edildiğini belirten bir açıklama yaptı.

MERVE AKMAN KİMDİR?

7 yaşındaki G.E.G. 10 yaşındaki erkek kardeşi İ.E.G.'nin annesi Merve Akman, uzun yıllar çocuğunu istismar etti. Merve A. yaptığı açıklamada, "Çocuklarımın dolduruşa gelerek yalan beyanda bulunduklarını düşünüyorum. Suçlamaları kesinlikle kabul etmiyorum. Tahliyemi ve beraatımı istiyorum" ifadelerini kullandı.

Anne Merve Akman'ın özel hayatı ve yaşı ile ilgili bilgiler kamuoyu ile paylaşılmadı.

RAHMİ AKMAN KİMDİR?

7 yaşındaki G.E.G. Rahmi Akman, çocuğunu uzun yıllar istismar eden 10 yaşındaki erkek kardeşi İ.E.G.'nin annesi. Rahmi yaptığı açıklamada, "Çocuklara biz bir şey yapmadık. Suçlamaları kesinlikle kabul etmiyorum. Bu aşamada tahliyemi ve beraatımı istiyorum" dedi.

Anne Rahmi Akman'ın özel hayatı ve yaşı ile ilgili bilgiler kamuoyu ile paylaşılmadı.