Cumhur İttifakı Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanefi Mahçiçek, 31 Mart Yerel Seçimleri için Ahmet Bayazıt İlk Okulu’nda sandık başına gitti. Eşi Ayten Mahçiçek ile birlikte, 2053 numaralı sandıkta oyunu kullanan Mahçiçek, seçim sonuçlarının ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Sandık görevlileri ve vatandaşlarla sohbet eden Mahçiçek, oy kullanmak için gelen ilçe sakinlerine teşekkür etti. Mahçiçek, Türkiye gerçekten millet iradesine başvurduğumuz tarihten bu yana kendi iradesini kullanmaya devam ediyor. Bugün de yerel yönetimlerde kendileriyle beraber kaharamanmaraşımızı ilçemizi yönetmek üzere belediye başkanımızı, belediye meclis üyelerimizi, mahalle bazında da muhtararlarımızı seçmek için sandık başındalar. Demokrasinin güzelliği burda, millet iradesiyle milletin tercihleriyle Kahramanmaraşımız bugün bir demokrasi bayramı diyelim buna, gerçekten çünkü millet iradesi ile tecelli eden iradeler önemli iradeler, bu iradelerin inşallah bugün tecelli edeceği bir gün. Gördüğümüz kadarıyla çok sakin çok medeni çok uygar bir seçim ya da oy kullanma prosedürü devam ediyor. İnşallah kahramanmaraşımız için Onikişubatımız için ülkemiz için hayırlı olur diye temenni ediyorum ve inşallah kime görev verirlerse de o da bizim başımızın tacı diyorum.

Artık bunu yakalamamız lazım birbirimizi kötüleyerek birbirimize yanlış şeyler söyleyerek bir yere varamayız. Bildiğimiz bir şey varsa projelerimiz varsa bu memleketi gelecekte iyi yerlere taşıyacak kafamızda bilgi dağarcığımızda bir şeyler varsa onları milletimize anlatacağız ve milletimiz de Kahramanmaraşlı kardeşlerimiz de ona göre tercihlerini kullanacaklar. Ve bu sene de gerçekten Türkiye artık dediğim gibi eğitim seviyesinin yükselmesiyle beraber çok daha medeni, uygar seçimleri geride bırakacaktır. Yakın bir zamanda inanıyorum ki ben seçim çalışmaları çok daha farklı bir atmosfere belki dediğim gibi dijital ortama ya da başka türlü çalışmalara kendini bırakacaktır. Belki demokrasinin en önemli şeylerinden biridir dar bölge seçim sisteminin getirilmesidir. O dar bölge sistemi getirilirse tabiiki o bölgede yaşayan insanlarımız o bölgedeki adayları daha iyi analiz edecekler daha isabetli karar vereceklerdir inşallah. Ben bir defa daha bugün yerel seçimlerimizin Ülkemize Milletimize Kahramanmaraşımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. ” diye konuştu.