Göreve geldiği günden bu yana şehir merkezi ve kırsala eşit şartlar sağlamak için gönülden hizmet eden Başkan Mahçiçek, vatandaşlar tarafından da yoğun ilgi ile karşılanıyor.

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında hem ilçe merkezindeki hem de kırsaldaki mahallelere ara vermeksizin ziyaretler gerçekleştiren Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'ni ziyaret ederek, vatandaşlara ve öğrencilere karanfl dağıttı.

Başkan Mahçiçek açıklamasında, "Seçim çalışmalarımıza başladığımız günden bu güne, ki bugün son gün. Samimiyetle söyluyorum ki çalışmalarımızın içerisinde en verimlisi bugün ki çalışmamızdı. Çünkü burda ki çalışmamızda ki kardeşlerimiz ülkenin geleceği olan gençlerimiz. Gençlerin gerçekten çalıştıklarını, gayretlerini bizatihi tespit etme imkanı yakaladık. Bu çalışmaları görüncede bir defa daha inandık ki bu ülkenin geleceği güzel. Çünkü bu gençler ülkenin geleceğini çok daha iyi noktalara, çok daha uluslararası düzeyde saygın, güzel bir Türkiye oluşturmak için çalışacaklar. Doğrusu çok mutlu oldum ben, nerdeyse bugün talebelik günlerimi yaşar gibi oldum. Buralara daha sık gelmemiz gerektiği kanaatine vardım. Bu çocuklar inşallah bu ülkenin geleceği, bu ülkeninde geleceği çok daha güzel olacak inşallah. Bu ülkenin güzel insanları sevinsin, bu ülkeyi sevmeyen düşmanlarıda korksun bu gençlerden."