Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses dün Miami’de ameliyat oldu. Tatlıses'in menajeri ameliyat sonrası sosyal medyadan açıklama yaparak durumunun iyi olduğunu söyledi. Tatlıses’in, 4 yıl önce İstanbul’da uğradığı silahlı saldırıda kırılan kafatası kemiği risk taşıdığı için çıkarılamamıştı. Sol tarafı felç kalan Tatlıses, kemiğin çıkarılması için kısa süre önce ABD’nin Miami kentine gitti.
 

 

Dün bıçak altına yatan Tatlıses’in ameliyatının başarılı geçtiği belirtildi. Ameliyat hakkında bilgi veren menajer Eyüp Kanat sosyal medyada şunları yazdı: “İbrahim Tatlıses’in girdiği ameliyat başarıyla sonuçlanmıştır. İbrahim Tatlıses’in sağlık durumu gayet iyidir. Arayan, soran iyi dileklerini ve dualarını gönderen dostlarına ve sevenlerine teşekkür ederiz.”

 

TWİTTER'DAN ESKİ DOKTORUNA BEDDUA ETTİ

 

Miami'de ameliyat olmaya hazırlanan İbrahim Tatlıses, twitter'dan eski doktoruna beddua etti.  Önceki yıl Kulak Burun Boğaz konusunda en ünlü doktorlardan biri olanİsmail Koçak'ın iki burnundan nefes alma sorunu yaşadığı için ameliyat ettiği Tatlıses, daha sonra konuşmasının bozulduğunu belirterek Koçak aleyhine 50 bin TL'lik tazminat davası açtı.

 

"BENİ YAKTIN"

 

Koçak da Tatlıses'in attığı karalayıcı tweet'le şöhretine zarar verdiği için 100 bin TL'lik davayla karşılık verdi. Miami sahilinde lüks bir butik otelde kalan sanatçı, önceki gün Twitter'dan "Allah'ım seni bildiği gibi yapsın. İ.K harfli doktor... Amerikalar'da kulak burun boğazcı arıyorum. Beni yaktın, başkalarını yakma sayın İ.K" sözleriyle isyan etti.