Kahramanmaraş'ın Onikişubat İlçesinde Yörükselim Mahallesi Muhtarı Akif Neşnat belediye, valilik ve kaymakamlıktan yardım almayarak bizzat kendi şahsi ikili ilişkileri ve arkadaşlarının vesilesiyle Yörükselim Muhtarlığı'nda kıyafet yardımında bulundu. Yardım bu zor günlerde Bayram'ın sevincini, mutluluğunu biraz da olsun yaşatabilmek için yapıldı.

Neşnat yardım ile ilgili olarak şunları dile getirdi:"Bunu açık ve net bir şekilde söylemek istiyorum. Burada yaptığımız yardımların hiçbir tanesinde belediyeydi, valilikti, kaymakamlıktı bunlarla alakalı bir yardım değil. Bu bizzat benim şahsi ikili ilişkilerimle kendi arakadaşlarımın vesilesiyle dağıtılmış bir yardım. Biliyorsunuz bundan önce biz ramazan paketi dağıttık. Yine bir kaç arkadaşım ismini belirtmek istemediklerini beyan ediyorlar o yüzden isimlerini vermek istemiyorum. Rabbim hayırlarını kabul buyursun. Arkadaşlarım bana mahallen için neler yapabilirim dedi. Ben de gel muhtarlığımızı giyim mağazasına çevirelim. Tepeden tırnağa ayakkabısından penyesine gömleğinden pantolonuna kadar dağıtalım dedim. Çocuklarımıza bir bayram hediyesi verelim dedik.

Siz de biliyorsunuz ki çocuklukta bayram önemlidir. Çocukluğumuzda aldığımız ayakkabının yanında yatardık. Bu nedenden dolayı böyle bir yardımda bulunalım dedik. Rabbim hayırsahiplerinden razı olsun. Şahsım adına çok teşekkür ediyorum."

Kıyafet yardımından dolayı Neşnat'a minnetlerini ileten vatandaşlar. Her zaman yanlarında bulunan muhtarlarına bir kez daha teşekkürde bulundular.