Kahramanmaraş'ın en soğuk ilçeleri arasında yer alan kış aylarında zorluk çeken Göksun ve Çağlayanceritli vatandaşlar ilçelerine doğalgaz hattının döşenmesini istiyor.

Göksun ve Çağlayancerit İlçelerindeki hava sıcaklığı, Haziran, Temmuz ve Ağustos ayları dışında geceleri sıfırın altında ölçülüyor. Kış aylarıyla birlikte adeta Sibirya hayatı yaşayan vatandaşlar yetkililerden İlçeye doğalgaz hattının döşenmesini istiyor. 

Geride bıraktığımız 31 Mart yerel seçimlerinde konu iyice bir gündeme geldi. Gündeme gelmenin ötesinde adayların seçim bildirgelerinde yer almıştı. Seçim konuşmalarında dillendirildi. Söz verildi.

Eski Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak ise 2018 yılının Mart ayında şu şekilde bir açıklama yapmıştı:

“Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde, Sayın Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Berat Albayrak’ın organizasyonu ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bugün gerçekleşen, 101 Yerleşim Yerine Doğalgaz Hizmet Alım Töreninde birçok yerleşim yeri ile birlikte Afşin, Elbistan ve Pazarcık İlçelerimizin doğalgaz abonelikleri başladı. Bununla beraber Göksun ve Çağlayancerit ilçelerimiz de bu yıl doğalgaz ile buluşuyor.”

Üzerinden 1,5 yıl geçmesine rağmen hiç bir işlem yapılmadığını ifade eden vatandaşlar Kanal Maraş araclığıyla yetkililere seslendiler.

GÖNDERİN YAYINLAYALIM
Siz de çektiğiniz görüntülerin sitemizde yer almasını istiyorsanız hemen bize ulaşın! Kanal Maraş - 0535 464 1086 veya internet sitesimizin iletişim bölümünden bizlere göndere bilirisiniz...

Kaynak: Kanal Maraş - Özel Haber