Sanayi Sitesi esnafları ziyareti sırasında Başkan Çabukel vatandaşların dertlerini dinledi ve onların her zaman yanında olduklarını gösterdi.

Büyükşehir Belediye Başkanına seslenen Başkan Çabukel buradaki esnafların pandemi dolayısıyla çok zarar gördüğünü ve kapanma durumuna geldiğinin altını çizerek buradaki insanların, sanayi sitesinin kent adına önemli bir yerde olduklarını dile getirdi.

Esnafların şikayetlerini dinleyen Çabukel bu konuların takipçisi olacaklarını ve her daim vatandaşın yanında olacaklarını söyledi.

Başkan Çabukel, "İYİ Parti olarak tüm Türkiye'de esnaflarımız, kardeşlerimizin yanında olarak tüm dertlerini dinlemek için buradayız. Genel Başkanımızın yaptığı gibi diğer İl Başkanlarımızın, Milletvekillerimizin, Genel Başkan yardımcılarımızın, Genel İdare Kurul üyelerimizin yani tüm parti teşkilatımızın da yaptığı gibi sahadayız. Büyükşehir Belediye Başkanına buradan sesleniyorum, bizim Kahramanmaraş sanayi sitesinde içinde çalışan esnaflarımızın işlerini etkileyecek derecede yollarını kapatmanızın veya o alt yapıyı yapmaya çalışmanızın ne kadar uygun olup olmadığını sizlere göstermek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Kapanma süresinde yolları yapmayıp şu anda yapmaya çalışan Belediyeye sitem eden Çabukel şu ifadelere yer verdi, "Bu çalışma 24 saat olur, o kadar kapanma günü varken, bayram tatilleri varken, buradaki esnaflarımız çalışmıyorken buradaki işleri bitirmeleri gerekirken neden bu günleri beklediniz? Peki madem bu günleri beklediniz ve bu güne geldik o zaman sizin yapmanız gereken şudur; 24 saat çalıştırıp burayı bir an önce bitirerek buradaki esnafımızın rahat nefes almasını sağlamalısınız" şeklinde konuştu.

Esnaflar ziyaretten ötürü memnun olduklarını dile getirirken yaşadıkları sorunları da mikrofona anlattılar.