Kahramanmaraş’ın vazgeçilmez özel lezzetleri arasında yer alan ‘Maraş paça’sının ustalarından ve ünü Türkiye de gittikçe duyulan Remzi (Usta) Ulaş, Ankara da MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek özel olarak hazırladığı special paçayı verdi ve Kahramanmaraş’a geldiğinde ayrıca paça içmeye Mağralı Mahallesindeki işyerine davet etti.

BİR TV PROGRAMINDA GÖRDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’ye yaptığı ziyareti anlatan Remzi (Usta) Ulaş; “Sayın Genel Başkan güler yüzle karşılayarak Kahramanmaraş’ın paçasıyla ünlü olduğunu, bu işi severek yaptığımı ve en iyi yapanlar arasında bir usta olduğumu, bir TV programında gördüğünü başarılar dileyip tebrik ettiğini” söyledi.

Bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ve kendisini kabul eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye çok büyük sevgi ve saygı duyduğunu belirterek; “Bende sizinle her zaman gurur duyuyorum Sayın Türkmen Beyim. Ülkemizin zor şartlarında Bilge Devlet adamlığınızı hiçbir zaman unutamayız, Kahramanmaraş’a geldiğinizde fakirhanemizi şereflendirirsiniz inşallah” dediğini belirtti.

GELDİĞİMDE İNŞALLAH GELECEĞİM

Devlet Bahçeli’nin “geldiğimde inşallah geleceğim sözleriyle mutlu olduğunu ve tüm Kahramanmaraş’a sevgi selamlar” yolladığını söyledi.