27.Dönem Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Av. Ahmet Özdemir, program dahilinde Onikişubat İlçesinde Esnaf ve Vatandaşlara yönelik ziyaretlerine devam ediyor. 

Beraberinde İl Başkan Yardımcısı Ender Umut Pabuçcu, İl ve İlçe Yönetimleriyle Malik Ejder Caddesi üzerindeki esnafları ziyaretlerinde bulundular. Ziyaretlerinde esnaf ve vatandaşlara AK Parti döneminde yapılan hizmetleri ve dün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın memleketimize verilen müjdeleri hatırlatarak; "Yaparsa Yine Ak Parti Yapar. Desteklerinizle sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz. Görüyoruz ve inanıyoruz ki esnaflarımız yine istikrardan yana tavır sergileyecekler" diyerek Malik Ejder Caddesindeki ziyaretlerini tamamladılar.  

Heyet 24 Haziran pazar günkü seçimde destek ve dua talebinde bulundular.

Seçim çalışmalarının ardından Kanal Maraş mikrofonlarına açıklamalarda bulunan AK Parti Milletvekili Adayı Özdemir şu ifadelere yer verdi:

"Yarın saat 18:00'de seçim yasakları başlıyor. Bizde son anımıza kadar değerlendirelim diye Malik Ejder Caddesi'ndeki esnafları ziyaret ediyoruz. Gördüğümüz ilgiden son derecede memnunuz. Kahramanmaraş'ta son günlerde AK Parti'ye sahip çıkmış görüyorum. Esnaflarımızın yaklaşımından bu açıkça anlaşılıyor. İnşAllah 24 Haziran Pazar günü iyi bir seçim olacak. Hem esnafımız hem esnafımız dışında yolda gördüğümüz vatandaşlarımız bu izlenimi verdi. O yüzden başarılı bir seçimle güçlü bir iktidarla geleceğimizi düşünüyorum. Kanal Maraş'a da teşekkür ediyorum. Bizi hiç yanlız bırakmadınız. Her aşamamızı takip ettiniz. Vatandaşın görüşlerini ve bizim çalışmamızı hemşehrilerimizle paylaştınız, sizede teşekkür ediyorum. Mustafa Karaaslan şahsında çalışan kardeşlerime başarılar diliyorum."