Cumhurbaşkanı ve 27'nci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Av. Ahmet Özdemir sandık başına gidip oy kullandı.

Ali Galip Çalık Anadolu Lisesindeki 2134 nolu sandığa gidip oy kullanan Av. Ahmet Özdemir, seçimin hem şehrimiz hemde ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diledi.

Özdemir seçim içim, “Gerçekten güzel bir ortam, sabahtan beri kendi oyumu kullanmadan öncede 6 tane okul ve sandıkları ziyaret ettim. Orda görev yapan kardeşlerimize başarılar diledim. Gördüğüm kadarıyla sükunetle, huzur içerisinde bir seçim geçiyor. Vatandaşımızın sandığa ilgisinide öğleden önce kullanılan oylara bakınca yoğun olarak görüyorum. Bu seçmenin kendi iradesine sahip çıktığının göstergesidir. İnşallah bütün yurtta, bütün ülkemizde, illerimizde bu şekilde geçiyordur, öyle temenni ediyorum. Şuana kadar duyduğumuz bir sorun olmadı. Bu ülkemizin artık bir dönüm noktası, yani Türkiye 16 yıldır geldiği çıtanın üstünde artık başka bir anlayışa, başka bir yönetim sistemine geçecek ve daha hızlı hareket eden daha hızlı bir ülke olacak. İnşallah bugün onun temellerini atmayı umuyoruz. Bugüne kadar hep sahadaydık çalıştık, bugünde artık seçmenimizin iradesine güveniyoruz. Onların vericeği karar en doğru karardır. Hem şehrimiz için hemde ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.” sözlerini kullandı.

Özdemir teşkilatlardaki yoğunlukla ilgi olarakta, "Biz sabah 06:00'da kendi teşkilatımızdaydık. Tabi heyecanla herkes elinde telefonlarıyla kurdukları gruplardan iletişim kurarak bir sorun var mı yok mu bunları denetlediler. Şuana kadar teşkilatlarımızın çabasından, gayretinden memnunum. Tüm teşkilatlarımızda görev alan bugün bu okulda ve diğer okullarda görev alan kardeşlerimizde canı gönülden tebrik ediyorum. Zor bir iş olduğunu bilirim çünkü uzun süre bende yaptın. Seçim kurullarında çalıştım, il hukukçusu oldum her kademede çalıştım. Zor meşakatli ama sevdiğinizde vazgeçilmez bir iş olduğunu biliyorum. O yüzden tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum." sözlerini kullandı.