Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Ömer Özkan, seçim ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

SEÇİM ÇALIŞMALARINA SON SÜRAT
24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili erken genel seçimleri öncesi nedeniyle aday adayları çalışmalarına ara vermeden sürüyor. Bu kapsamda MHP’den Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı olan Ömer Özkan, dur durak bilmeden seçim çalışmalarını devam ettiriyor.

3 İLÇEYİ BİRDEN ZİYARET ETTİ
Hafta sonu Afşin, Elbistan ve Çağlayancerit İlçesi'ne bir çıkartma yapan Ömer Özkan, ilçelerde büyük bir kalabalık tarafından karşılandı. İlçelerde bulunan esnaf ve vatandaşları tek tek gezerek partisi adına oy istedi. Özkan’a “işte Halkın adayı, Halkın Milletvekili diyerek seslenen esnaflar”, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimde MHP Milletvekili adaylarının sayısını daha çok Meclis de görmek istediklerini söylediler.

Türkiye'nin içeride ve dışarı da hainlerle mücadele ettiğini ifade eden Özkan ise, "MHP ülkemizin sigortasıdır. Bizler her zaman milletimizin yanındayız, devletimizin yanındayız. 24 Haziran'da yapılacak seçimlerde desteklerinizi bekliyorum. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Erdoğan ancak, Milletvekili seçiminde oylarınızı üç hilalin tam ortasına basmanızı ve Meclise daha çok Milletvekili arkadaşlarımızı yollamalıyız. Oylar sizden çalışmak bizden" şeklinde konuştu.

Ziyaretleri sırasında tüm esnafların ve ilçe halklarının büyük ilgisiyle karşılanan Özkan, seçimlerin memleketimiz için hayırlı olması dileğinde bulundu.