Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Kahramanmaraş ve Bölge geneli; Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökürültülü sağanak yağışlı, yağışların Kahramanmaraş kuzey ilçelerinde; yağmur ve karla karışık yağmur şeklinde olması tahmin edilmektedir.

HAVA SICAKLIĞI: Doğu kesimlerinde 2-4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR: Kuzey ve kuzeybatı yönlerden orta kuvvette, Mersin'in batı ve iç kesimleri, Adana'nın yüksek kesimleri ile Kahramanmaraş kuzey kesimlerinde kuvvetli, zaman zaman fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir.
UYARILAR
ZİRAİ DON UYARISI: 21 Nisan Pazar, 22 Nisan Pazartesi ve 23 Nisan Salı sabahına kadar, tarımsal faaliyetin olduğu bölgelerimizden Kahramanmaraş kuzey ilçeleri (Göksun, Elbistan, Afşin, Nurhak, Ekinözü) ve Adana Tufanbeyli ilçelerinde gece ve sabah saatlerinde hafif, yüksek rakımlı yerlerinde ise orta kuvvette zirai don riski bulunmaktadır. Yetkililerin ve çiftçilerimizin gerekli tedbirleri almaları ve don durumu hakkında daha detaylı bilgi almak için en yakın meteoroloji müdürlüklerine başvurmaları gerekmektedir.
KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinde (Mersin'in batısı ve iç kesimleri, Adana ve Kahramanmaraş kuzeyinde) kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde(50-80 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar, ağaç devrilmesi, çatı uçması vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.