Kahramanmaraş'ta H.S adlı vatandaş, kanalizasyon arızasının giderilmesi için yardım taleplerine KASKİ'nin duyarsız kaldığını iddia etti.

Kanal Maraş İhbar Hattına gönderdiği görüntüler ışığında KASKİ'ye mesaj atmasına rağmen kendileriyle ilgilenmediği ve sorunu çözmesi gereken kişinin abone olduğunu dediklerini öne sürerek KASKİ'ye sitem etti.

Kahramamaraş'ın Karataş mahallesinde oturan vatandaşlar; ''Yirmi günden beri akan lağım suları nedeniyle defalarca KASKİ’yi haberdar ettiğimiz halde her gün aynı kokuyu çekiyor ne yazık ki ayakkabılarımızla da pisliğe basıp evimize gidiyoruz. Burada çocuklarımız geziyor. Bu çağda böyle bir manzaraya kayıtsız kalmanın nedenini bilemiyoruz'' diye dert yanıyorlar.

Vatandaşların bu feryatlarına duyarsız kalan KASKİ yetkililerine sesleniyoruz. Bu teknoloji çağında böyle bir lağım kokusunun mahalleyi sarmasına sessiz kalmak veya işi ağırdan almak ne derece doğrudur. Hastalıklara da yol açacak olan bu akan lağım suyunun bir an evvel kesilmesi sağlık açısından önemlidir. İlgililere vatandaşların duyurusudur.