Dulkadiroğlu Ziraat Odası Başkanı Mehmet Çetinkaya, Serintepe Mahallesi Muhtarı Ramazan Gürbak, Kahramanmaraş Kabzımallar odası Başkanı Halit Orhan ve Ayakkabıcılar Odası Başkanı Ali Köfte, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Kanal Maraş'ı ziyaret etti.

Kanal Maraş Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaaslan ve haber çalışanlarının gününü kutlayan Oda Başkanları ve Mahalle Muhtarı Ramazan Gürbak, yaptıkları açıklamada, "Öncelikle basınımızın emektarı çok değerli abilerimizin emek vermiş ve Kahramanmaraş basınını belli bir seviyeye getirmiş çok kıymetli sizin gibi emektar abimizi sadece telefon ve mesajla değil, ziyaret ederek hem onure edelim hem de bugünün anlamını ve önemini taşıyan ziyarette bulunalım dedik. Bu ziyaretler kapsamında sizide ziyarete geldik. Tüm gazetecilerin ''10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyoruz." dedi.

Kanal Maraş Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaaslan ise ziyareti dolayısıyla Oda Başkanları ve Serintepe Mahalle Muhtarı Ramazan Gürbak'a teşekkür etti.