Kahramanmaraş Valiliği 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi münasebetiyle Kahramanmaraş Devlet Su İşleri Cumhuriyet Salonunda Şehit ve Gazi Aileleri onuruna yemek programı düzenledi. 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi münasebetiyle Kahramanmaraş Devlet Su İşleri Cumhuriyet Salonunda Şehit ve Gazi Aileleri onuruna yemek programı düzenledi. tarafından DSİ Cumhuriyet Salonunda Şehit ve Gazi Aileleri onuruna düzenlenen yemek programına Gaziler ve Şehit Aileleri, Porokol üyeleri Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti ve MHP Kahramanmaraş İl Başkanları, Milletvekilleri, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, Dulkadiroğlu ve Onikişubat Belediye Başkanları Necati Okay, Hanifi Mahçiçek ve kurum müdürleri katıldı.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal yaptığı açıklamada:"Bugün Valiliğimiz tarafından Şehit aileleri ve Gazilere yönelik düzenlenen programa katıldık. Ülkemiz her zaman şehitleriyle, toprakları kanla sulanmış bir ülke. Bugün de görüyoruz ki, Dünya'nın öbür ucunda, 17 bin kilometre uzakta, İstanbul'a, Ayasofya'ya, ülkemizi hedefe koymuş insanlar var. Bizde diyoruz ki bu ülke her zaman kendini savunabilecek ve topraklarını kanla sulayabilecek bir ülke. Biz canla başla çalışacağız. Bu ülke üzerinde hedefi olanlara en iyi cevabı şehitlerimiz vermiştir. Bizde hedefi olanları uzak tutmaya çalışacağız" dedi.

Yemek programı sonrasında konuşan AK Parti Milletvekili Ahmet Özdemir,

"Bu organizasyon nedeniyle Valiliğimize teşekkür ederiz. Bugünün vesilesiyle canını feda etmiş şehitlerimize Allahtan rahmet diliyoruz. Onların sayesinde bu ülke yüzlerce yıldır hiç bir esaret görmedi ve görmeyecektir. Cihat beyinde söylediği gibi bu ülke üzerinde hesabı olanlar, bu milletin o hesabı ne pahasına olursa olsun bozacağını çok iyi biliyorlar. Bu yüzden de şehitlerimizi hayırla yad ediyorum" ifadelerini kullandı.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, 

"Bugün Çanakkale şehitlerini anma etkinlikleri düzenledik. Valiliğimiz tüm şehit aileleriyle birlikte DSİ Cumhuriyet Salonunda yemek organizasyonu yaptı. Bizi şehit aileleriyle bir araya getirdi. Bundan çok memnunuz, mutluyuz şehit ailelerimizin halini, hatrını sorduk sohbet ettik, problemlerini dinledik" şeklinde konuştu.